Дівчина поділилася рецептом печива, яке не завадило їй схуднути на 10 кілограмів: смак, як у кондитерській

Якщо ви вирішили сісти на дієту, але сумуєте, що тепер не зможете куштувати улюблені солодощі з чашечкою чаю, поспішаємо вас порадувати – з цим рецептом вам не варто відмовлятись від смаколиків

Необов’язково відмовлятись від улюблених десертів і печива до чаю, якщо вам раптом захотілось сісти на дієту та покращити свою фігуру. Хоча у цьому рецепті використовується цукор, готова випічка виходить дієтичною та низькокалорійною. Для приготування потрібно мінімум часу та зусиль, але результат вас точно потішить. Отже, хутчіше беріться до випікання печива!

Кулінари поділились простим і дуже смачним рецептом печива, яке не зашкодить вашій фігурі
Кулінари поділились простим і дуже смачним рецептом печива, яке не зашкодить вашій фігурі

Інгредієнти:

  • 200 грамів домашнього сиру;
  • 250 грамів вівсяних пластівців;
  • 1 яблуко;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • Цукор – на смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно пересипати вівсяні пластівці в окрему миску та промити їх, якщо у каші забагато пилу чи бруду. Наступним кроком потрібно залити пластівці водою так, щоб рідина повністю покрила їх. Залиште вівсянку, поки вона не вбере у себе воду та не набухне. Тоді можете продовжувати приготування маси для печива.

У миску до пластівців додайте сир, терте яблуко, ванільний і звичайний цукор. Добре перемішайте отриману масу та поставте її у холодильник щонайменше на годину. Не забудьте накрити миску з масою для печива пакетиком або кришкою. Через годину дістаньте основу для випічки з холодильника та руками сформуйте кульки.

Як приготувати смачне дієтичне печиво, від якого не будуть набиратись зайві кілограми
Як приготувати смачне дієтичне печиво, від якого не будуть набиратись зайві кілограми

На застелене пергаментом деко викладіть кульки та притисніть їх, аби створити форму печива. Відправте деко випікатись у духовку, попередньо розігріту до 160 градусів. Готуйте печиво близько години. Зауважте, що час приготування може відрізнятись, адже потужність духовки буває різна. Орієнтуйтесь на зовнішній вигляд і перевіряйте випічку. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.