Популярна намазка на хліб з новим смаком: удосконалила рецепт із 90-х. Свекруха спробувала і просто обімліла

Намазка на бутерброди є універсальною закускою, яка підійде, як на свято, так і на кожен день. Намазка з копченим сиром і рибною консервою виходить дуже пікантною і смачною.

Ніжна, апетитна і з пікантним смаком. Саме такою виходить намазка за цим рецептом. Вона ідеально підійде для бутербродів на чорному хлібі, або ж її можна намазувати на підсушений на пательні багет. Намазка виходить настільки смачною, що її не соромно подати на святковий стіл.

Необхідні інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • часник – 3 зубчика;
  • копчений сир – 200 г;
  • рибна консерва в олії – 1 банка (180 г);
  • майонез – 2-3 ст.л;
  • сіль, перець, зелень – за смаком;
  • багет або батон.

Спосіб приготування:

Спочатку підготуємо грінки, на які будемо намащувати намазку. Багет ріжемо навскоси, щоб вийшли продовгуваті шматочки. Обсмажуємо нарізаний багет на сухій пательні з двох сторін до легкої золотистості. Обсмажений багет ще гарячим натираємо зубчиком часнику з однієї сторони.

Популярна намазка на хліб з новим смаком: удосконалила рецепт із 90-х

Готуємо намазку. Для цього відварені та охолоджені яйця натираємо на дрібну тертку і перекладаємо у глибоку миску. Далі на дрібній тертці натираємо плавлений копчений сир. Для того, щоб сир не прилипав до тертки, її можна змастити олією.

Натертий сир перекладаємо в миску до яєць. Пару гілочок зелені (кріп, чи петрушка) дрібно нарізаємо і перекладаємо до інших інгредієнтів. Часник пропускаємо через часникодавку і теж відправляємо у миску.

Беремо будь-яку рибну консерву в олії. Ідеально підійде салатний тунець, який у банці вже подрібнений. Якщо риба у консерві знаходиться одним шматком, її потрібно розім’яти вилкою.

Рибну консерву перекладаємо у миску з іншими інгредієнтами, солимо, перчимо за смаком і додаємо майонез. Все ретельно перемішуємо. Має вийти однорідна, соковита намазка.

Популярна намазка на хліб з новим смаком: удосконалила рецепт із 90-х

Намазку намащуємо на підготовлені гріночки. За бажанням їх можна прикрасити зеленню та свіжим огірком. Готову страву потрібно відразу подавати до столу. Чим довше грінки з намазкою будуть стояти, тим більше будуть розмокати.

Смачного!