Вони такі смачні, що я хочу їсти їх щодня і готую 2 рази на тиждень. Пиріжки з начинкою як на бутерброди

Простий та смачний рецепт приготування пиріжків з ковбасою. Як приготувати цю смачну страву самостійно. Корисні поради для тих, хто хоче удосконалити свої кулінарні вміння.

Забудьте про складність – наш сьогоднішній рецепт це пиріжки з ковбасою. Ви, напевне, ніколи не думали про те, щоб спекти пиріжки з ковбасою. Цей рецепт дуже полюбляють діти, та й дорослі не встоять перед апетитними пиріжками з ковбасою. То що ж нам потрібно для приготування?

Пиріжки з начинкою як на бутерброди
Пиріжки з начинкою як на бутерброди

Інгредієнти

  • Молоко – 200 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Борошно – 3-4 ст. л.
  • Пресовані дріжджі – 15 г.
  • Рослинна олія – для смаження.
  • Ковбаса (підійде будь-яка).

Приготування пиріжків з ковбасою

  1. У глибоку миску налийте тепле молоко та додайте цукор і дріжджі (можна сухі). Додайте трошки муки, ретельно перемішайте і дайте постояти, щоб дріжджі розчинилися.
  2. Розбийте яйце, додайте сіль і змішайте з тістом. Поступово підсипайте муку і замішуйте тісто. Важливо, щоб воно не було липким.
  3. Прикрийте тісто рушником і залиште його в теплому місці на 10-15 хвилин. Через деякий час з ним можна буде працювати.
  4. Наріжте ковбасу соломкою.
  5. Стіл змастіть олією. Розділіть тісто на невеликі шматочки та руками або за допомогою ковзанки формуйте маленькі млинці.
  6. На одну половину млинця покладіть начинку з ковбаси, а другою половиною закрийте її. Добре стисніть краї, щоб пиріжок не відкрився. За бажанням, можете зробити шов збоку, схожий на той, що у чебуреків.
  7. Смажте пиріжки у розігрітій олії з обох боків до золотистого кольору.

Поради

  • Якщо хочете, додайте у начинку сир чи різні види ковбасок.
  • Подавайте пиріжки з ковбасою зі смачними соусами на ваш смак. Гарно смакуватимуть томатний соус або на основі гірчиці та меду.

Ваші пиріжки з ковбасою готові. Вони чудово підходять для сніданку, обіду чи навіть перекусу. Готуйте з любов’ю для рідних та друзів. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.