Не треба ні олії, ні духовки, ні сковороди: пишний омлет з 3 інгредієнтів без зайвих зусиль. Рецепт сніданку

Такий ситний й поживний омлет зазвичай їдять на сніданок іспанці. Тепер настала черга українців спробувати подібну смакоту на сніданок, щоб зарядитися енергією на весь робочий день.

Інгредієнти для цієї страви завжди знайдуться під рукою. Усе настільки просто, наскільки й смачно. Можливо, в будень вам видасться дуже довгим процес приготування іспанського омлету. Але суботнього ранку обов’язково спробуйте. Подібна вечеря теж буде доречною на вашому столі.

Вам знадобиться:

  • 6 яєць;
  • 3 картоплини;
  • 1 цибулина;
  • олія, сіль, чорний перець.
Чоловічий омлет із 3 інгредієнтів

Цибулю позбавте від кожушків. Розріжте кожну цибулину навпіл і наріжте півкільцями. Поставте пательню на вогонь, щоб розігрілася. Влийте багатенько олії. Перекладіть туди фітонциди.

Чоловічий омлет із 3 інгредієнтів

Допоки цибуля смажиться, почистьте картоплю. Вимиті бульби розріжте на чверті й кожну наріжте часточками. Додайте картоплю до цибулі й перемішайте. Смажте до готовності. Після цього перекладіть у глибоку мисочку.

Чоловічий омлет із 3 інгредієнтів

Яйця розбийте в окремий посуд. Збивати не потрібно. У такому вигляді, як є, перелийте в картоплю. Посоліть й перемішайте. Присипте чорним меленим перцем і перемішайте ще раз. Затягніть посудину харчовою плівкою та відставте вбік на 15 хвилин.

Чоловічий омлет із 3 інгредієнтів

Зніміть плівку, а вміст перелийте на сковорідку. Смажте на слабенькому вогні з обох боків до золотавого кольору. Тепер можна уявити себе іспанцем і скуштувати незвичайний омлет.

Чоловічий омлет із 3 інгредієнтів

Кожен із трьох інгредієнтів надає готовій страві свого специфічного аромату й смаку. Якщо зготуєте страву за цим рецептом, можете гордитися – ви опанували мистецтво приготування Tortilla de Patatas. Це справжня чоловіча їжа.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!