Рецепт кабачкових млинців від Alyona Alyona, який підслухала Маша Єфросиніна: з сиром в тісті та в начинці

Співачка Alyona Alyona в інтерв'ю Маші Єфросиніній розповіла про свою фірмову страву, яку вона дуже любить. Рецепт кабачкових млинців з сирною начинкою – далі в матеріалі.

Співачка Alyona Alyona нещодавно дала велике інтерв’ю Маші Євросиніній і зізналася, що любить готувати. Артистка розповіла про свою улюблену і фірмову страву – кабачкові млинці з сирною начинкою і поділилася детальним рецептом. Alyona Alyona запевняє, що страва виходить дуже смачною і ситною.

Необхідні інгредієнти:

  • кабачки – 2 середніх;
  • яйця – 2 шт;
  • молоко – 300 мл;
  • олія – 1 ст.л;
  • твердий сир – 50 г;
  • розпушувач тіста – 1 ч.л;
  • борошно – 140 г;
  • сіль, перець за смаком.

Начинка:

  • сир кисломолочний – 300 г;
  • кріп – пучок.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту потрібно обирати молоді кабачки. Кабачки розрізаємо навпіл, ложкою дістаємо насіння. Натираємо їх на середній тертці й відставляємо на 10 хвилин, щоб пустили сік. Після сік зливаємо.

Твердий сир натираємо на дрібній терці і додаємо до натертого кабачка.

У глибоку миску вбиваємо яйця, додаємо олію та добре розмішуємо вінчиком. Далі в яєчну суміш додаємо сіль, перець, натерті кабачки з сиром і ще раз перемішуємо. Додаємо до цієї суміші просіяне борошно і розпушувач тіста і добре вимішуємо. Лише на цьому етапі вливаємо у тісто молоко. Так воно вийде без комочків. Готове тісто виходить рідким, як на млинці, але з часточками кабачка.

 Рецепт кабачкових млинців від Alyona Alyona
Рецепт кабачкових млинців від Alyona Alyona

Смажимо млинці на розігрітій пательні з двох сторін.

Рецепт кабачкових млинців від Alyona Alyona
Рецепт кабачкових млинців від Alyona Alyona

Готуємо начинку: кисломолочний сир перетираємо вилкою або збиваємо погружним блендером, якщо він грудочками. Додаємо до сиру дрібнонарізаний кріп і солимо. Все перемішуємо.

Змащуємо кожен млинець сирною начинкою і закручуємо у трубочки, підгинаючи краї.

Рецепт кабачкових млинців від Alyona Alyona
Рецепт кабачкових млинців від Alyona Alyona

Такі млинці смачні у теплому вигляді. Їх можна підігрівати у мікрохвильовці з додаванням вершкового масла. Кабачкові млинці ідеально смакують зі сметаною.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.