За 10 хвилин з однієї склянки кефіру ціла гора смакоти на столі: сирні палички з зеленню. Пікантний смак

Сирні палички з зеленню готуються дуже просто. Інгредієнти поєднуються, додається борошно і замішується м'яке тісто. Смажаться у фритюрі. Виходить дуже смачно.

Вам знадобиться:

  • 250 мл кефіру;
  • 1 ч.лож. без гірки солі;
  • 1 ч.лож. цукру;
  • 2 яйця;
  • 100 г сиру;
  • 10 г петрушки;
  • 450 г борошна;
  • 10 г розпушувача.
Сирні палички з зеленню на кефірі

У глибокій мисочці збийте яйця вінчиком чи двома виделками. Влийте кефір, додайте сіль і продовжуйте збивати до однорідності. Всипте цукор і знову процес перемішування.

Твердий сир натріть на тертушці. Додайте до кефірної маси. Перемішайте з рештою інгредієнтів. Петрушку помийте, просушіть і дрібненько наріжте. Змішайте з майбутнім тістом.

Сирні палички з зеленню на кефірі

Борошно з розпушувачем просійте крізь сито. Додавайте до кефірної суміші поступово, перемішуючи силіконовою лопаткою. Коли маса почне густішати, приступайте до замішування руками.

Сирні палички з зеленню на кефірі

Робочу поверхню присипте злегка борошном, обваляйте й обімніть ковбик тіста. Починайте розкачувати качалкою, постійно присипаючи борошном, щоб тісто не прилипало до скалки.

Розкачаний прямокутник розріжте вздовж на дві рівні частини. Тепер кожну з них наріжте на смужки. Смажте сирні палички в розігрітій на пательні великій кількості олії на середньому вогні.

Сирні палички з зеленню на кефірі

Перевертайте з боку на бік, щоб вони підсмажилися зусібіч. Має утворитися золотава скоринка. Дістаньте готові вироби зі сковорідки й викладіть на паперовий рушник. Треба, щоб всотався зайвий жир із сирних паличок. Вживати можна як у гарячому, так і в холодному вигляді. До столу подавайте з улюбленим соусом чи кетчупом.

Популярне

Схожі статті

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.