З двох яєць усього за 20 хвилин: неймовірне домашнє печиво, яке мої діти “уплітають” за секунди. Рецепт

Це ароматне печиво готується за лічені хвилини, а його ніжний смак залишає у захваті кожного, хто його скуштує хоча б раз. Розповідаємо, як приготувати смаколик.

Кому не подобається ароматне домашнє печиво? І дітлахи, і дорослі просто обожнюють таке частування. Випічку можна запивати смачним зеленим або чорним чаєм чи горнятком запашної кави. Хай там як, але простий у приготуванні десерт чудово смакуватиме і стане ідеальним перекусом, коли на повноцінний сніданок або обід немає часу.

Як приготувати смачне та дуже ароматне печиво до чаю або кави

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 1/2 склянки масла;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;
  • 2 склянки борошна;
  • 1/2 чайної ложки розпушувача для тіста;
  • Дрібка солі.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно розігріти духовку до 180 градусів та накрити деко або іншу форму для випікання пергаментним папером. Далі беріться до приготування тіста для печива. У великій мисці збийте яйця. Додайте розтоплене масло, звичайний і ванільний цукор. Добре змішайте отриману масу до однорідності. Додайте туди ж борошно, розпушувач для тіста і дрібку солі. Знову все перемішайте, поки тісто не стане гладким. Тепер потрібно сформувати печиво. Для цього від тіста відщепніть невеликі порції і зробіть із них кульки розміром приблизно з велику вишню.

Обсипте кожну кульку цукром з усіх боків. Розташуйте кульки на пекарському аркуші з відстанню між ними, оскільки вони можуть злегка збільшуватись під час випікання. Зверху можете притиснути печиво, аби зробити його пласким, а можете залишити круглим. Ба більше, ви можете надати своєму печиву будь-яку іншу форму. Випікайте смаколик у духовці протягом 10-12 хвилин або до золотистого кольору при температурі 180 градусів.

Простий рецепт неймовірно смачного печива до чаю та кави

Готове печиво дістаньте з духовки та дайте йому трішки охолонути перед подачею. Таке ароматне частування сподобається і дітям, і дорослим. Смачного!