Простий, швидкий в приготуванні та корисний салат з тунцем. Готую за 5 хвилин, за стільки ж з’їдають

Салат з тунцем – дуже смачна і корисна страва. Він підходить і на свято і для повсякденного харчування і для тих, хто сидить на дієті і прагне схуднути.

У більшості людей салати діляться на 2 типи: смачні та калорійні і дієтичні, але не смачні. Та цей салат з тунцем не підходить під жоден з описів. Він неймовірно смачний, високобілковий і зовсім не калорійний. Такий салат підійде і на свято і для повсякденного харчування.

Необхідні інгредієнти:

  • яйця – 4 шт;
  • огірки свіжі – 200 г;
  • кукурудза консервована – 200 г;
  • тунець консервований – 180 г;
  • майонез (сметана) – 2 ст.л;
  • зелена цибуля, кріп;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

Яйця треба відварити вкруту і охолодити. Нарізаємо яйця кубиком. Огірок також нарізаємо кубиком і перекладаємо у салатник. У “зимових” огірків краще зняти шкірку овочечисткою. Зелену цибулю і кріп дрібно нарізаємо і перекладаємо до інших інгредієнтів.  За бажанням ці інгредієнти можна замінити на іншу зелень та саме зелена цибуля і кріп ідеально поєднуються з продуктами у салаті.

Додаємо до салату консервовану кукурудзу і консервований тунець. Обираємо тунець у власному соку, а не в олії.

Рецепт смачного і корисного салату з консервованим тунцем
Рецепт смачного і корисного салату з консервованим тунцем

Салат солимо, перчимо і заправляємо. Для заправки можна використати майонез. Якщо ви хочете зробити більш дієтичний варіант страви, можна використати сметану, додавши до неї ложечку гірчиці. Смак страви з такою заправкою практично не зміниться та сам салат стане ще кориснішим і менш калорійним.

Салат перемішуємо і відразу подаємо до столу. Такий салат не можна довго зберігати в холодильнику. Якщо ви хочете приготувати його завчасно, тоді наріжде всі інгредієнти, а заправляйте салат безпосередньо перед подачею на стіл.

Такий салат можна їсти разом з різноманітними гарнірами та він досить самодостатній і йому не потрібне доповнення. Такий салат може стати відмінною вечерею, чи обідом.

Смачного і готуйте з задоволеням!

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.