Свекруха привезла рецепт з гостей. Нарядний салат з сьомгою за 5 хвилин: ідеальна страва на Новий рік 2024

Годі готувати на новорічні свята радянські Олів'є та Шубу. Приготуйте смачний і вишуканий салат з червоною рибкою і свіжим огірком. Цей салат точно першим зметуть зі святкового столу.

Традиційні Олів’є, Шуба та Мімоза вже давно не відчуваються, як святкові страви. Вони мають простий смак і багатьом вони вже приїлися. На Новий рік 2024 краще приготувати щось новеньке, те, що приємно здивує ваших гостей своїм виглядом та смаком. Пропонуємо до вашої уваги божественно смачний салат з червоною рибою.

Необхідні інгредієнти:

  • слабосолена червона риба – 200 г;
  • плавлений сирок – 360 г;
  • варені яйця – 3 шт;
  • огірок свіжий – 250 г;
  • майонез – 150 г;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Салат готується шарами, тому потрібно обрати плоску тарілку, а також за можливосі використовувати кондитерське кільце, щоб салат мав гарну форму.

Першим шаром натираємо на крупній тертці плавлений сирок. для того, щоб він добре терся, залиште його на 15 хвилин у морозилці. Обирайте якісний плавлений сирок з вершковим смаком. Для першого шару використовуємо половину всього сиру.

Сирний шар змащуємо майонезом. Огірки нарізаємо дрібним кубиком і викладаємо наступним шаром на салат. Використовуємо половину зазначених у рецепті огірків. Цей шар злегка присолюємо і робимо сіточку з майонезу.

Рецепт дуже смачного і ніжного салату з червоною рибою на Новий рік
Рецепт дуже смачного і ніжного салату з червоною рибою на Новий рік

Далі викладаємо натерті на крупну тертку варені яйця. Додаємо трішки солі, перцю і змащуємо майонезом. Далі викладаємо ще один шар з нарізаних огірків. Додаємо сіль і робимо сіточку з майонезу. Далі – ще один сирковий шар, який також змащуємо майонезом. Завершальним шаром викладаємо нарізану кубиком слабосолену червону рибу.

Рецепт дуже смачного і ніжного салату з червоною рибою на Новий рік
Рецепт дуже смачного і ніжного салату з червоною рибою на Новий рік

Зверніть увагу, що цей салат буде ще смачнішим, якщо замість магазинного майонезу використовувати домашній. Він має більш насичений смак і приємну текстуру.

Готовий салат відразу подаємо до столу і насолоджуємось неперевершеним смаком.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.