Рулет без духовки і желатину, який перевершить очікування: нереально смачна краса не більше ніж за 10 хвилин

Апетитний солодкий рулет стане чудовим доповненням до вашого святкового столу. Для приготування десерта не потрібно використовувати желатин і навіть духовку.

Такий десерт гарантовано сподобається вам і вашим гостям, адже його смак неможливо недооцінити. Розповідаємо, як приготувати страву швидко та без зайвого клопоту. Рулет із шоколадом без випічки та желатину приємно вас здивує – варто скуштувати хоча б шматочок, і ви вже не зможете відірватись. Отже, хутчіше берімося до справи!

Кулінари опублікували простий рецепт смачного десерту з шоколадом та мандаринами

Інгредієнти:

  • 250 г печива;
  • 25 г какао-порошку;
  • 250 г маскарпоне;
  • 2 банани;
  • 1,5 ст. л. меду;
  • 4 мандарини.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати корж для рулету. Для цього потрібну кількість печива подрібніть у блендері або в пакеті. Важливо зробити з печива крихту, але не намагатись досягти однорідної консистенції – витрачати на це зайвий час не слід. У крихту з печива додайте какао-порошок. Наступним кроком потрібно зробити з бананів пюре. Для цього можете також використовувати блендер. Банани, печиво та какао-порошок змішайте до однорідності. Повинна вийти щільна маса, з якої можна сформувати рулет.

Далі беріться до приготування крему. Маскарпоне змішайте з медом і добре перемішайте до однорідності. Очистьте мандарини від шкірки та беріться до збирання рулету. Для цього викладіть на пергаментний папір масу з печива, розкачайте у корж однієї товщини. Зверху викладіть крем, а потім – очищені цілі мандарини. Загорніть рулет, залиште на ніч у холодильнику, а потім – смакуйте.

Кулінари опублікували простий рецепт смачного десерту з шоколадом та мандаринами

Дістаньте готовий рулет із морозильника, посипте його цукром, а зверху – прикрасьте шматочками свіжого апельсина або мармеладом. Наріжте рулет на порції та подавайте. Цей шоколадний десерт з мандаринами чудово підходить до чаю або кави. Смачного!