Додала один новий інгредієнт до котлет і заради них чоловік відмовився від шашлику. Напрочуд вдалий рецепт

Цей простий, але доволі незвичайний рецепт котлет із додаванням гірчиці дозволить вам приготувати нереально смачну м'ясну закуску. Розповідаємо про головні хитрощі.

Пікантний смак столової гірчиці ідеально доповнить фарш для котлет. Один простий інгредієнт дозволяє приготувати давно відому всім м’ясну закуску соковитою та по-особливому смачною. Вам достатньо просто додати декілька столових ложок цього продукту в миску з фаршем – і готові котлети будуть “звучати” абсолютно відмінно від того, як ви звикли.

Кулінари поділились простим рецептом смачних котлет із додаванням столової гірчиці
Кулінари поділились простим рецептом смачних котлет із додаванням столової гірчиці

Інгредієнти:

  • 500 г фаршу;
  • 1 середня цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 ст. ложки гірчиці;
  • 1 яйце;
  • Половина батона;
  • 100 мл молока;
  • Сіль та чорний перець на смак;
  • Рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати фарш для котлет. Для цього в окремій мисці змішайте м’ясний фарш, очищену та нарізану цибулину, пресований часник, гірчицю та куряче яйце. Додайте попередньо вимочений у молоці хліб – лише його серединку, без скоринки. У самому кінці додайте сіль та перець на власний смак.

Змішайте всі інгредієнти до однорідної маси. Сформуйте невеликі котлети діаметром близько 7-8 см. Розігрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні. Смажте котлети з обох сторін до золотисто-коричневого кольору, а потім зменште вогонь і тушкуйте їх протягом 10-15 хвилин або до повного готування всередині.

Кулінари поділились простим рецептом смачних котлет із додаванням столової гірчиці
Кулінари поділились простим рецептом смачних котлет із додаванням столової гірчиці

Подаємо котлети гарячими, за бажання, прикрасивши їх свіжою зеленню. Ви можете смакувати закуску самостійно, а можете – подавати з гарніром на власний вибір. Ці котлети з гірчицею матимуть насичений смак та аромат. Спробуйте скуштувати їх із картопляним пюре, смаженою картопелькою або вареним рисом. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.