Зустрічайте Рік Дракона рибою: закускові рулети з оселедця готую у великій кількості, а з’їдаються миттєво

Таку закуску ви зможете приготувати до вареної картоплі, зеленого салату, макаронів. Рулетики успішно конкурують зі знаменитим оселедцем під шубою і завжди мають успіх серед гостей.

Це відмінна страва для тих, хто полюбляє рибу, а, особливо, оселедець. Продукти, з яких готується ця страва напрочуд прості та доступні. Взагалі, складність при приготуванні може виникнути лише при створенні рибного філе з цілого оселедця. Втім, можна придбати вже готове філе у магазині.

Інгредієнти

  • Оселедець малосолений 2 штуки
  • Морква 1-2 штуки
  • Кріп 4-5 гілочок
  • Сир плавлений 90 г
  • Вершкове масло розм’якшене 50 г
  • Сіль та чорний молотий перець на ваш смак

Приготування

  1. Моркву бажано взяти такої довжини, як довжина оселедця. Почистить її та відваріть до готовності.
  2. Тепер підготуйте філе. Спочатку видаліть у риби голову, плавники та хвіст. Вийміть внутрішність, почистить та помийте рибу зсередини, зніміть шкіру, а потім розріжте по хребту й витягніть пальцями хребет з кісточками.
Як зробити філе оселедця

3. Відварену моркву поріжте на довгі вузькі смужки.

4. Тепер приготуйте намазку. Для цього перебийте блендером розм’якшене масло з плавленим сирком та порізаними гілочками кропу без стеблової частини.

5. На харчову плівку покладіть філе 1 оселедця впритул один до одного. Намастіть їх 1,5-2 ложками намазки та вздовж розкладіть смужки моркви. З’єднайте між собою частини філе. Притисніть та замотайте їх у плівку. Відправте у холодильник на 2 години.

6. Після того гострим ножем наріжте на порції товщиною 1,5 см.

Закускові рулети з оселедця

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.