Інших рецептів не шукаю: один з найсмачніших рецептів на Новий рік, якого завжди мало. Приготую цілий таз

Салат з яєчними млинцями "Загадка" не дарма має таку назву. Зазвичай, гості не розуміють, з чого зроблений цей салат та всім він подобається.

Крім класичних Олів’є, Шуби та Крабового існує ще безліч салатів, які точно не поступаються по смаку. Здивуйте своїх гостей новим і дуже смачним салатом “Загадка”. Він складається з мінімальної кількості інгредієнтів та смак цієї страви дійсно загадковий, адже гості часто можуть не зрозуміти, що туди входить.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе – 250 г;
  • свіжий огірок – 1-2 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • яйця – 3 шт;
  • сіль, перець, майонез за смаком.

Для маринаду:

  • сіль – 0,5 ч.л;
  • цукор – 2 ч.л;
  • оцет – 2 ст.л;
  • вода – 50 мл.

Спосіб приготування:

В першу чергу потрібно замаринувати цибулю. Для цього цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і перекладаємо у невелику піалку. Додаємо до цибулі сіль, цукор, оцет і заливаємо окропом. Все перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин.

Готуємо млинці. Для цього яйця потрібно збити з дрібкою солі та перцю. Смажимо тоненькі яєчні млинці на розігрітій пательні. З трьох яєць має вийти 4-5 млинців. Після смаження даємо їм повністю охолонути.

Рецепт простого святкового салату з яєчними млинцями
Рецепт простого святкового салату з яєчними млинцями

Охолоджені млинці скручуємо у трубочку і нарізаємо тоненькими смужками та перекладаємо у салатник. Свіжий огірок також нарізаємо соломкою і перекладаємо у салатник.

Відварену курячу грудинку розриваємо на волокна. Для того, щоб курка була соковита, залиште її охолоджуватися у бульйоні, в якому вона варилася.

Рецепт простого святкового салату з яєчними млинцями
Рецепт простого святкового салату з яєчними млинцями

Всі інгредієнти змішуємо, додаємо сіль, перець і майонез за смаком.

Готовий салат відразу подаємо до столу.

Зверніть увагу, що цей салат потрібно заправляти майонезом з високим вмісту жиру. Ще смачніше буде, якщо використовувати домашній майонез.

Якщо ви хочете, щоб салат був більш пікантним та насиченим, можна використати копчену грудку замість вареної.

Смачного і готуйте з задоволенням!

Популярне

Схожі статті

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.

Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг: французький “Тарт Татен”. Десерт, який смакує з морозивом. Рецепт

Рецепт яблучно-карамельного пирога, який сподобається як дорослим, так і дітям. Розповідаємо, як спекти справжній французький пиріг із ідеальною начинкою.

“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.