Ніякого борошна: у чому смажити рибу, щоб було смачно і без смороду на кухні? Простий лайфхак + рецепт

Простий лайфхак, як смажити рибу без борошна, знадобиться тим, хто хоче зменшити його кількість у своєму раціоні. Розповідаємо, як готувати смачну вечерю, аби кухня залишалась чистою.

Багато з нас так сильно полюбляють смажену рибу, втім мало хто знає, що приготувати її можна швидко, просто та без борошна. Ви можете здивуватись: мовляв, як можливо посмажити рибу без зайвого смороду та бруду на кухні, якщо не додавати компонент, який стримує неприємні “бризки” олії. Насправді таке можливо, але варто знати один простий секрет. Ділимось ним і публікуємо легкий рецепт.

Кулінари поділились простим рецептом смачної смаженої риби без борошна та без смороду
Кулінари поділились простим рецептом смачної смаженої риби без борошна та без смороду

Інгредієнти:

  • 4 філе риби;
  • 2 яйця;
  • Сіль і чорний перець на смак;
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування:

Отже, першою чергою ділимось простим лайфхаком – що використовувати замість борошна під час приготування риби. Якщо не хочете використовувати класичне панірування, замість нього можна обваляти шматочки річкового або морського мешканця у збитому яйці. Тепер берімося до приготування страви за альтернативним рецептом.

Готувати рибу за цим рецептом дуже просто. Ви можете попередньо купити філе риби або зробити його вдома з “тушки” самостійно. Далі замаринуйте м’ясо риби в улюблених спеціях і залиште на декілька годин. Після – беріться до смаження. Розігрійте олію на сковороді, покладіть рибу в збите куряче яйце, а потім – посмажте на пательні до готовності. Після приготування перекладіть рибу на паперовий рушник, аби позбутись від зайвої олії і подавайте до столу.

Кулінари поділились простим рецептом смачної смаженої риби без борошна та без смороду
Кулінари поділились простим рецептом смачної смаженої риби без борошна та без смороду

Така апетитна страва швидко стане вашою улюбленою не лише завдяки неперевершеному смаку. Вам сподобається дуже простий і швидкий процес приготування частування – на нього не доведеться витрачати багато часу та сил, а також не буде потреби витрачати час на прибирання кухні після смаження. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.