Цей пиріг з ягодами готується з доступних продуктів: бюджетно, смачно та просто – формула ідеального десерту

Простий рецепт смачного пирога до чаю легко втілити у життя з продуктів, які є майже у кожному домі. Ділимось секретами приготування ароматного частування.

Ніжний і водночас кислий присмак ягід у цьому рецепті ідеально доповнюється витонченим смаком бісквіта. Такий десерт готується дуже легко та швидко, а в результаті ви отримуєте нереально смачний пиріг, який смакує і до чаю, і до кави. З цими простими порадами вам буде нереально легко випекти ягідний пиріг – варто лише прислухатись до деяких секретів. Отже, хутчіше берімося до справи!

Кулінари поділились простим рецептом смачного пирога з ягодами до чаю або кави

Інгредієнти

Для бісквіта:

  • 4 яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 склянка пшеничного борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача для тіста;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;

Для начинки:

  • 200 г ягід;
  • 2-3 ложки цукру.

Спосіб приготування:

Нагрійте духовку до 180 градусів. Покрийте дно форми для пирога пергаментним папером. Для бісквіта у великій мисці збийте яйця та цукор до отримання світлої і пухкої однорідної маси. Далі додаємо ванільний цукор, якщо ви вирішили використовувати його. Просійте борошно та розпушувач для тіста, поступово перемішайте їх із тістом до утворення однорідної маси. Вилийте тісто в підготовлену форму для пирога.

Перемішайте свіжі ягоди з цукром і рівномірно розподіліть їх по поверхні тіста. Випікайте пиріг у попередньо розігрітій духовці близько 25-30 хвилин. Дістаньте готовий десерт із духовки і залиште його охолонути перед тим, як дістати з форми.

Кулінари поділились простим рецептом смачного пирога з ягодами до чаю або кави

Готовий десерт залиште до повного охолодження, а потім почніть нарізати – це потрібно для того, аби він не розсипався під час нарізання. Подавайте десерт із морозивом, шоколадом або медом. Ви можете посипати його цукровою пудрою. Смачного!