Неймовірний капустяний пиріг на сковорідці: просто й ситно. Так готували за часів моєї бабусі, так готую і я

Нудно й не цікаво просто потушкувати або обсмажити капусту на вечерю? Клопітно робити з неї запіканку? Що ж, тоді рецепт капустяного пирога на сковорідці саме для такого випадку.

Майже всі страви з капусти, як правило, виходять напрочуд поживними, ситними та корисними. Але не потрібно забувати не тільки про необхідність урізноманітнювати своє меню навіть тоді, коли асортимент продуктів не надто широкий, а й про смакові властивості страви. Ось як у разі з цим рецептом — продукти звичайні, а результат — смачний та оригінальний.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна 600-700 г
  • Морква – 1 штука
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука
  • Перець болгарський -1 штука
  • Часник свіжий – 2 зубчики
  • Яйця – 3 штуки
  • Борошно – 2-3 столові ложки
  • Сіль, чорний мелений перець – на ваш смак

Приготування

Капустяний пиріг на сковорідці
  1. Капусту помийте, обсушіть та нашаткуйте її якомога дрібно.
  2. Після того залийте кип’ятком та залиште під кришкою на певний час, щоб вона розм’якшилася.
  3. Моркву натріть на великій терці, цибулю та перець наріжте на дрібні кубики, а потім відправте у розігріту у сковорідці олію та смажте разом поки овочі не стануть м’якими. На останок покладіть смажитися протягом 1 хвилини подрібнений часник.
  4. Тепер злийте та добре відцідіть від капусти воду. Поєднайте капусту з засмажкою.
  5. Всипте до них борошно, вбийте яйця. Все перемішайте, посоліть та поперчить.
  6. У сковорідку влийте рослинну олію та розігрійте її на помірному вогні. Викладіть капустяну масу в олію, розрівняйте поверхню пирога та смажте його до золотистої скоринки з обох боків.
  7. Подавати пиріг можна як гарячим, так і холодним, нарізавши на порційні шматочки. Вживайте його зі сметаною, кетчупом або з будь-яким вашим улюбленим соусом.

Популярне

Схожі статті

Без допомоги нянь, але з підтримкою найголовнішої людини: Джамала розповіла про труднощі виховання 3 дітей

Джамала — співачка, яка не лише підкорює сцени та серця мільйонів, а й встигає бути турботливою мамою трьох дітей. У неї є чималий досвід поєднувати активну професійну діяльність з вихованням малечі.

Осінній настрій навіяв цей рецепт: найсмачніший пиріг з яблуками та сливами печу по 3 рази на тиждень

Осінь дарує нам безліч смачних плодів, серед яких яблука та сливи займають особливе місце. Саме ці фрукти стають головними героями у випічці, яка здатна подолати ваш дощовий мінорний настрій.

А може вага й не зайва? Зірки, які час від часу гладшають і борються з цим: Могилевська, Alyona Alyona, NK

Попри стандарти, які нам диктує суспільство, Могилевська, Alyona Alyona та NK демонструють, що важливо бути в гармонії з собою, навіть якщо вага змінюється. Вони пропонують інший підхід до краси.