Піца за 10 хвилин на сковороді з тістом як у піцерії: смачний рецепт сніданку, чи перекусу – просто і швидко

Для того, щоб приготувати смачну і апетитну піцу не обов'язково годинами возитися біля плити і робити дріжджове тісто. Смачну піцу можна приготувати всього за 10 хвилин на пательні.

Мабуть немає людини, яка не любить соковиту піцу на тоненькому італійському тісті з купою начинки. В домашніх умовах приготувати традиційну піцу не складно, але досить довго. Основною для традиційної італійської піци є дріжджове тісто, яке довго готується і має підходити кілька годин. Якщо ви хочете приготувати смачну піцу, але не хочете витрачати на це пів дня, цей рецепт для вас. Смачна, проста і швидка піца на сковороді за 10 хвилин.

Необхідні інгредієнти:

сковорода d=26-28 см

для тіста:

  • борошно – 60 г;
  • вода – 40 мл;
  • розпушувач тіста – 0,5 ч.л;
  • сіль – 1 дрібка;
  • цукор – 1 дрібка.

Начинка:

  • кетчуп – 2-3 ст.л;
  • ковбаса – 50 г;
  • сир – 50 г;
  • цибуля – 0,5 шт;
  • маринований огірок – 1 шт.

Спосіб приготування:

У глибоку миску просіюємо борошно, додаємо сіль, цукор і розпушувач тіста. Перемішуємо сухі інгредієнти і додаємо воду. Замішуємо густе тісто. Воно має вийти еластичним і не липнути до рук.

Підготуємо все для начинки. Цибулю нарізаємо тонкими пластинами, ковбасу або м’ясо нарізаємо соломкою, огірок нарізаємо кружочками, сир натираємо на крупній тертці.

Тісто розкачуємо у тонкий пласт діаметром, як ваша пательня. Викладаємо тісто на суху пательню і ставимо на вогонь.

Рецепт швидкої і смачної піци на сковороді за 10 хвилин
Рецепт швидкої і смачної піци на сковороді за 10 хвилин

Коли тісто з однієї сторони підрум’яниться, перевертаємо його на іншу сторону. Тепер на підсмажену сторону тіста викладаємо начинку. Спочатку змащуємо тісто кетчупом або томатним соусом і на верх викладаємо цибулю, ковбасу, огірки і все засипаємо сиром.

Рецепт швидкої і смачної піци на сковороді за 10 хвилин
Рецепт швидкої і смачної піци на сковороді за 10 хвилин

Накриваємо пательню кришкою і на невеликому вогні смажимо 3-5 хвилин, сир має розплавитися.

Готову “ліниву” піцу відразу подаємо до столу. Вона виходить дуже смачною і соковитою. Таку піцу можна приготувати в якості сніданку або як перекус, чи доповнення до перших страв.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.

Павло Зібров зустрівся з Іриною Білик і зізнався у почуттях до жінки: як на це реагує його дружина Марина?

Нещодавно у мережі з'явилася фотографія відомого співака Павла Зіброва разом із красивою та талановитою Іриною Білик. Ця світлина викликала зацікавлення щодо їхнього давнього дружнього зв'язку.