У тісто додала 1 інгредієнт і млинці вийшли з дірочками та цікавим смаком. Улітають навіть без начинок

Млинці приготовані за цим рецептом мають незвичайний вигляд і смак. Вони дуже м'яке і надзвичайно ніжні. Такі млинці смачні навіть без начинки.

Млинці – дуже популярна страва у нашій країні. Зазвичай їх готують на молоці і загортають в них різноманітні начинки, як солодкі, так і солодкі. Пропонуємо до вашої уваги незвичайни рецепт млинців з дріжджами. Такі млинці виходять цікавими на вигляд: по всій їхній поверхні з’являються дирочки, а за смаком вони дуже ніжні і м’які. Ці млинці можна робити з різними начинками, або їсти зі сметаною, згущеним молоком, чи медом. У цьому рецепті вказаний варіант яблучної начинки.

Необхідні інгредієнти:

для тіста:

  • яйце – 1 шт;
  • цукор – 1 ст.л;
  • сіль – 1 дрібка;
  • сухі дріжджі – 1 ч.л;
  • тепле молоко – 500 мл;
  • борошно – 200 г;
  • рослинна олія – 2 ст.л.

Для начинки:

  • вершкове масло – 20 г;
  • яблука – 4 шт;
  • цукор, кориця – за смаком.

Спосіб приготування:

У глибоку миску вбиваємо 1 яйце, додаємо дрібку солі, цукор та дріжджі. Все ретельно розмішуємо вінчиком. Додаємо до цієї суміші трішки теплого молока і ще раз перемішуємо. Далі всипаємо у миску просіяне борошно. Мішаємо вінчиком. Поступово вливаємо молоко та олію. Все ретельно перемішуємо, щоб не було комочків. Накриваємо тісто харчовою плівкою і залишаємо на 30 хвилин у теплому місці, щоб воно підійшло.

 Рецепт ніжних та тонких млинців на дріжджовому тісті
Рецепт ніжних та тонких млинців на дріжджовому тісті

Смажимо млинці на пательні без олії, як звичайні млинці.

 Рецепт ніжних та тонких млинців на дріжджовому тісті
Рецепт ніжних та тонких млинців на дріжджовому тісті

Готуємо начинку. Яблука натираємо на крупній тертці. За бажанням можна зняти шкірку. Вершкове масло розтоплюємо на пательні і вкидаємо до нього натерті яблука. Також додаємо цукор та корицю за смаком. Все ретельно перемішуємо і тушкуємо приблизно 5 хвилин до м’якості яблук.

Начинку загортаємо у млинці і насолоджуємось неповторним смаком. Також до млинців можна подати сметану та мед.

Готуйте з задоволенням!

Популярне

Схожі статті

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.