Гості не повірили, що цей салат не з ресторану: приголомшливо смачний рецепт, який я готую на кожне свято

Цей салат з червоною рибою дуже простий, але водночас неймовірно смачний. Він стане зіркою будь-якого святкового столу, а гості будуть робити компліменти цій страві.

Святковий стіл не можна уявити без різноманітних салатів та закусок. Шубою та Олів’є вже нікого не здивуєш. Сучасні господині надають перевагу більш новим, цікавим і оригінальним салатам. Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний і соковитий салат з червоною рибою, який сподобається кожному. Крім самої риби, інші інгредієнти тут прості і бюджетні.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 350 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт (велика);
  • яйця – 7 шт;
  • червона риба слабосолена – 250 г;
  • майонез – 150 г;
  • сіль, перець за смаком.

Маринад для цибулі:

  • оцет – 1 ст.л;
  • сіль – 0,5 ч.л;
  • цукор – 1 ч.л;
  • окріп.

Спосіб приготування:

Картоплю потрібно зварити в мундирі і охолодити. Яйця відварюємо вкруту і охолоджуємо.

Цибулю нарізаємо тонкими четверть кільцями і перекладаємо в піалку. Додаємо до цибулі сіль, цукор, оцет і заливаємо окропом. Даємо цибулі повністю охолонути в маринаді.

Відварену картоплю натираємо на крупну тертку. Яйця розділяємо на жовтки та білки. Окремо на дрібній тертці натираємо жовтки, окремо білки.

Беремо форму, в який будемо збирати салат. Першим шаром викладаємо половину всієї натертої картоплі. Злегка присолюємо, додаємо чорний перець і змащуємо майонезом.

Рецепт святкового салату з червоною рибою і картоплею
Рецепт святкового салату з червоною рибою і картоплею

З цибулі виливаємо маринад. Викладаємо половину замаринованої цибулі на картоплю. Далі викладаємо половину натертих білків. Цей шар злегка присолюємо і змащуємо майонезом. Далі викладаємо половину натертих жовтків. Червону рибу нарізаємо крупним кубиком і викладаємо на салат половину всієї риби.

Рецепт святкового салату з червоною рибою і картоплею
Рецепт святкового салату з червоною рибою і картоплею

Далі повторяємо всі шари салату, починаючи з картоплі. Завершальним шаром є риба.

Готовому салату даємо настоятися кілька годин в холодильнику і подаємо до столу. Поєднання продуктів у цьому салаті дуже вдале, тому страва сподобається кожному.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?