Часто купую дешевий минтай і готую з нього нереальну смакоту на вечерю. Як завжди швидко: за 20 хвилин

Приготувати смачну вечерю з бюджетних інгредієнтів можливо, варто лише ввімкнути фантазію та вигадати цікаву страву. Ділимось рецептом простої та водночас апетитної вечері.

Для приготування апетитної вечері необов’язково витрачати багато грошей і часу – достатньо придбати шматочок простої та найдешевшої риби, а потім правильно її запекти у духовці. Пропонуємо приготувати апетитний минтай з овочами, який сподобається кожному, хто його скуштує. Навіть найбільші гурмани не повірять у те, що ви зробили таку смакоту з найпростіших продуктів у своєму домі.

Кулінари розповіли, як приготувати минтай так, аби він вийшов смачним – апетитна вечеря
Кулінари розповіли, як приготувати минтай так, аби він вийшов смачним – апетитна вечеря

Інгредієнти:

  • 4 філе минтая;
  • 4 середні картоплини;
  • 2 великі моркви;
  • 1 цибуля;
  • 3-4 зубчики часнику;
  • Сіль і перець на смак;
  • 2-3 ст. ложки рослинної олії;
  • Сіль, перець, паприка;
  • Сік половини лимона.

Спосіб приготування:

Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів. У спеціальній формі для запікання, яка підійде за розміром, викладіть в один шар очищену та нарізану на невеликі шматочки картоплю, наступним шаром викладіть нашатковану моркву та очищену й нарізану цибулю. У верхньому шарі розмістіть філе минтая. Посипте часником всю страву, додайте сіль, перець та інші спеції на власний смак.

Полийте все олією і лимонним соком. Накрийте форму фольгою та поставте в розігріту духовку. Запікайте приблизно 30-40 хвилин, або доки картопля та минтай не стануть ніжними та ароматними. Під час приготування можна прибрати фольгу на декілька хвилин, щоб створити золотисту скоринку на рибі та картоплі. Подавайте готову страву гарячою, прикрасьте зеленню та додайте за бажання лимон.

Кулінари розповіли, як приготувати минтай так, аби він вийшов смачним – апетитна вечеря
Кулінари розповіли, як приготувати минтай так, аби він вийшов смачним – апетитна вечеря

Після приготування рибу з овочами потрібно перекласти в окрему тарілку та подати до столу. За бажання, ви можете подати страву разом зі своїм улюбленим соусом або свіжою зеленню. До такої вечері також можна приготувати легкий літній салат. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Улюблений пиріг всієї родини. Беру 5 яблук та без зайвого клопоту готую розкішну шарлотку: смачно і просто

Шарлотка — це простий пиріг, який сподобається всім любителям домашньої випічки. Цей рецепт відрізняється легкістю і швидкістю приготування, тому навіть початківці зможуть приготувати цей десерт.

Скумбрія зі смаком червоної риби: гості навіть не здогадуються, що це не лосось. Ефектно і дуже смачно

Звичайна скумбрія буде мати смак дорогої червоної риби, якщо її приготувати правильним способом. Спробуйте так запекти рибку і ви будете в захваті від результату.

Улюблений салат моєї свекрухи – для фігури корисно: відварюю 2 буряки, беру свіжий апельсин і роблю шедевр

Салат з буряком та апельсином — це ідеальний вибір для тих, хто цінує здорове харчування та цікаві поєднання смаків. Яскравий і надзвичайно корисний, цей салат стане доповненням до вашого меню.