Економлю час на кухні. Салат за 5 хвилин: собі приготувати і гостям подати не соромно. Мій ходовий рецепт

Такий салат підійте, як на кожен день, так і на свято. Він ситний, соковитий і дуже смачний. Крім того, цей салат досить бюджетний, що є ще одним плюсом цієї страви.

Смачні, багатокомпонентні салати мабуть люблять всі. Якщо вам набридли традиційні Олів’є, Шуба та Крабовий, спробуйте салат з білою квасолею. Він виходить досить ситним, при цьому інгредієнти у салаті відмінно поєднуються між собою. Страва досить проста та зрозуміла, але при цьому смачна.

Необхідні інгредієнти:

  • морква – 1 шт (крупна);
  • солоні огірки – 4 шт;
  • яйця – 3-4 шт;
  • консервована біла квасоля – 400 г;
  • кріп – 1 пучок;
  • часник – 2 зуб;
  • майонез – 3 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Моркву потрібно попередньо відварити і охолодити. Яйця відварюємо вкруту і охолоджуємо.

Відварену моркву очищаємо і нарізаємо дрібним кубиком. Перекладаємо в салатник. Солоні огірки та яйця також нарізаємо дрібним кубиком і додаємо до моркви.

Рецепт смачного і ніжного салату з квасолею
Рецепт смачного і ніжного салату з квасолею

З консервованої квасолі зливаємо всю рідину і додаємо її до інших інгредієнтів. Кріп дрібно нарізаємо і також перекладаємо в салатник. Видавлюємо в салат часник, додаємо сіль, перець, майонез і все ретельно перемішуємо.

Рецепт смачного і ніжного салату з квасолею
Рецепт смачного і ніжного салату з квасолею

Готовий салат відразу подаємо до столу. Такий салат є досить самостійною стравою, тому його не обов’язково доповнювати іншими стравами. Та за бажанням, такий салат можна подавати з м’ясом, або з гарніром із картоплі, чи рису.

Якщо ви хочете зробити цей салат більш дієтичним, ви можете заправити його не майонезом, а сметаною, чи грецьким йогуртом. В такому випадку, додайте до соусу ще чайну ложечку гірчиці.

Не зважаючи на всю простоту салату, він дійсно виходить дуже смачним, адже інгредієнти в ньому добре поєднуються один з одним. Ви можете приготувати цей салат, як на кожен день, так і на свято.

Смачного і готуйте з задоволенням!

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.