З 300 грамів філе вийшло аж 20 штук. Котлети “Королівські”: давно я не їла таких смачних курячих котлет

Котлети за цим рецептом виходять дуже ніжними, соковитими і неймовірно смачними. Секрет їхнього приготуванні у сирі, який потрібно додати у фарш.

Котлети – дуже популярна м’ясна страва у нашій країні і кожна господиня їх готує по-своєму. Пропонуємо до вашої уваги дуже вдалий рецепт котлет з курки. Вони виходять неймовірно ніжними і соковитими. Крім того, всього з 300 грамів фаршу у вас вийде гора котлет.

Необхідні інгредієнти:

  • фарш – 300 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • білий хліб – 2 шматки;
  • яйце – 1 шт;
  • твердий сир – 20 г;
  • молоко – 5 ст.л;
  • вершкове масло – 1 ст.л;
  • сіль, перець, спеції за смаком;
  • панірувальні сухарі;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Білий хліб (краще черствий) заливаємо молоком і залишаємо на 5-10 хвилин. У чашу блендера висипаємо 1 цибулину, порізану у довільній формі і замочений хліб. Віджимати від молока його не потрібно. Також додаємо 1 яйце і збиваємо все блендером до однорідності. Цю суміш пересипаємо до курячого фаршу. Також до фаршу додаємо твердий сир натертий на дрібну тертку, м’яке вершкове масло, сіль, перець та спеції. Ідеально підійдуть паприка. сухий часник, хмелі сунелі.

Рецепт соковитих, ніжних і бюджетних курячих котлет
Рецепт соковитих, ніжних і бюджетних курячих котлет

Все ретельно вимішуємо і формуємо круглі або продовгуваті котлетки. Кожну котлету вмочаємо зі всіх сторін у панірувальні сухарі і обсмажуємо на розпеченій олії з двох боків до золотистої скоринки. Обсмажені котлети викладаємо у форму для запікання у ставимо у розігріту до 190 градусів духовку на 10-15 хвилин.

Рецепт соковитих, ніжних і бюджетних курячих котлет
Рецепт соковитих, ніжних і бюджетних курячих котлет

Готові котлети ідеально смакують з різноманітними гарнірами: картоплею, макаронами, рисом, чи гречкою. Також такі котлети можна подавати зі свіжим салатом.

За рахунок молока і сиру у фарші, котлети виходять неймовірно соковитими та ніжними. А паніровка утворює хрумку скоринку, яка не лише апетитно виглядає, а й додає смаку страві.

Готуйте з задоволенням, смачного!

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.