Такого я просто не очікувала! Приготувала вдома Київський торт – з’їли за один раз. Неймовірно легкий рецепт

Справжній шедевр серед десертів – "Київський Торт". Існує безліч варіації даного смаколика, і приготувати його в домашніх умовах дійсно можливо.

Київський торт має основні складові, які відрізняють його від інших десертів: горіхи, безе та згущене молоко. Саме вони перетворюють звичайну страву на неймовірний шедевр. Спробуємо приготувати Київський торт вдома та порадувати своїх домашніх.  Головний плюс такого десерту – не потрібно використовувати духову шафу. Торт самостійно застигає в холодильнику і на приготування потрібно лише декілька хвилин.

Готуємо справжній Київський торт вдома!

Вершкове масло відіграє велику роль в рецепті. Тому рекомендовано брати максимально якісне і не досить жирне. Достатньо буде 72%.

Складові для торта:

  • Печиво безе – 400 грамів;
  • Масло вершкове 72% – 200 грамів;
  • Згущене молоко – 440 грамів;
  • Волоські горіхи – за смаком.

Приготування розпочнемо зі змішування згущеного молока з трішки розтопленим вершковим маслом. Збивати суміш не потрібно, достатньо довести до однорідності. Якщо не плануєте смакувати з дітьми, то можна в суміш додати ложку улюбленого коньяку, він додасть пікантного аромату.

Крем на Київський Торт
Крем на Київський Торт

Починаємо формувати наш торт. Беремо форму для торта та застилаємо харчовою плівкою, щоб вона звисала через край.

Печиво на Київський Торт
Печиво на Київський Торт

Спочатку на низ викладаємо печиво безе рівним шаром. Якщо є порожнини – розламайте печиво, та заповніть пусті місця. Тепер виливаємо частину крему. Викладаємо печиво знову і поливаємо кремом. Сюди можна додати улюблені горіхи, трішки подрібнивши їх. Беремо форму і трішечки трусимо її. Це потрібно для того, щоб крем просочився між печивом.

Накриваємо наш торт та поміщаємо до холодильника. На застигання потрібно приблизно дві години часу.

Потім дістаємо десерт та готуємо до подачі. Можна посипати шоколадом чи горішками. Смакує з кавою або чаєм.

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".