Усього 4 інгредієнти та 3 хвилини часу й на столі глазурований пиріг: випікати не треба – морозити. Смакота

Якщо діти попросять зробити щось солоденьке, тут же беріться за печиво й молоко. Знадобляться ще вершки та шоколад. Решта – справа техніки. Смаколик виходить за лічені хвилини.

З печива, молока, вершків та шоколадної стружки можна швидко приготувати десерт, який зберігається у морозилці й дістається порціями, коли це потрібно.

Вам знадобиться:

  • 24 квадратних печива;
  • 150 г сухих збитих вершків;
  • 400 мл молока;
  • 170 г шоколаду.
Морозиво-сандвіч із печива та молока

На тацю поставте роз’ємну прямокутну форму. Боки затягніть харчовою плівкою. На дно викладіть 12 штук печива. Відставте вбік.

У глибокій мисочці з’єднайте сухі збиті вершки з молоком. Молоко тримайте в холодильнику, щоб було крижаним. Збийте суміш міксером на максимальній швидкості. Маса має стати густою.

Морозиво-сандвіч із печива та молока

Якщо немає спеціальної шоколадної стружки, потріть на тертушці шоколад або просто поламайте плитку на маленькі шматочки. Перемішайте. Крем готовий. Розподіліть його поверх викладеного у формі печива.

Морозиво-сандвіч із печива та молока

Розрівняйте лопаткою по всій поверхні форми. Зверху викладіть решту печива, легенько притискаючи. Затягніть форму харчовою плівкою. Відправте до морозильної камери на 4-5 годин.

Морозиво-сандвіч із печива та молока

Роз’ємну форму зніміть. Акуратно відділіть залишки харчової плівки з боків тортика. Наріжте десерт на 12 порційних шматочків, щоб кожна печинина залишилася цілою. У вас вийшло справжнє морозиво-сандвіч.

Все, що не буде з’їдене за один раз, відправте назад до морозилки. Дістанете за потреби поласувати смачненьким. Діти будуть у захваті від такого частування. Особливо влітку, коли надворі спекотно й хочеться чогось холодненького.