Яйця не смажу і не варю. Простий секрет, який виручає зранку: ні на що в житті не проміняю цей рецепт

Коли у вас велика родина, приготувати сніданок на всіх доволі непросто. Але не з цим рецептом. Розповідаємо, як швидко та без зайвого клопоту нагодувати кожного члена сім'ї.

Приготувати сніданок на велику родину просто, коли цього не потрібно робити кожного дня. Втім, мами напевно знають, як важко щодня вигадувати щось новеньке, особливо якщо в сім’ї є примхливі їдоки. Господиня на своєму YouTube-каналі поділилась простим рецептом апетитного частування – парених яєць з овочевою підсмажкою. Розповідаємо, як приготувати.

Господиня поділилась простим рецептом смачного частування на сніданок для всієї великої родини

Інгредієнти:

  • Яйця – 5 штук;
  • Морква – 2 штуки;
  • Солодкий перець – 3 штуки;
  • Цибуля – 2 штуки;
  • Часник – зубчик;
  • Вода – 500 мл;
  • Зелень – для подачі;
  • Сіль і перець – на смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно підготувати невеликі креманки, в яких ви будете “парити” яйця. Для цього рецепта варто використовувати такий посуд, що здатен витримати високі температури. У креманки налийте по одній столовій ложці звичайної води, а потім вбийте туди яйця. Наступним кроком поставте їх у каструлю, що наполовину заповнена водою, та паримо протягом 15 хвилин. Тим часом приготуймо овочеву засмажку.

Для цього потрібно очистити та вимити потрібні овочі, дрібно їх нашаткувати. На сковорідці розігрійте рослинну олію та почніть смажити цибулю та часник, згодом додайте моркву та болгарський перець. Готуйте все на інтенсивному вогні, постійно помішуючи, а потім – залийте 500 мл води. Додайте сіль і перець на власний смак, добре все перемішайте та тушкуйте на повільному вогні до повного википання води.

З креманок з яйцями злийте зайву воду, за допомогою силіконової кондитерської лопатки обережно дістаньте їх із форми та перекладіть на тарілку, в якій будете подавати страву до столу. Коли овочева підсмажка буде готова, зверху обережно викладіть її на яйця.

Господиня поділилась простим рецептом смачного частування на сніданок для всієї великої родини

Можете посипати готову страву зеленню та подавати до столу. Смачного!