Цей салат можна їсти цілодобово: ситний, соковитий і вага не росте. Моя ходова страва на кожен день

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ситним і має оригінальний смак. Крім того, салат є дієтичним і не заправляється майонезом. Їсти його можна навіть на ніч.

Важко уявити святковий стіл і навіть повсякденний раціон без салатів. Вони бувають овочеві, м’ясні, рибні, з грибами і навіть з макаронами. Дуже часто салати заправляють майонезом – жирним соусом на основі яєць та олії. Такий соус відразу робить будь-який салат некорисним і додає йому забагато калорій. Пропонуємо до вашої уваги салат, який вразить вас своїм оригінальним смаком. Він водночас свіжий і ситний і, головне, без майонезу.

Необхідні інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • картопля – 2 шт;
  • копчена курка – 200 г;
  • огірок – 1 шт;
  • твердий сир – 150 г;
  • листя салату;
  • олія – 3 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

У цьому салаті яйця використовуються у вигляді млинців. Для їх приготування яйця потрібно збити у глибокуй мисці з дрібкою солі. З яєчної маси смажимо на пательні тоненькі млинці. З трьох яєць має вийти 3-4 млинці. Готові яєчні млинці ріжемо крупним кубиком і перекладаємо у салатник.

Рецепт смачного і оригінального салату з куркою без майонезу
Рецепт смачного і оригінального салату з куркою без майонезу

Копчену курку нарізаємо середнім кубиком. Краще використати не філе, а куряче стегно, адже воно більш соковите і ніжне. Відварену картоплю, сир і огірок також ріжемо крупним кубиком. Всі інгредієнти в салаті мають бути досить крупними шматками. Також в салат додаємо листя салату. Його можна просто порвати руками. Листя салату можна замінити на невелику кількість пекінської капусти.

Рецепт смачного і оригінального салату з куркою без майонезу
Рецепт смачного і оригінального салату з куркою без майонезу

Змішуємо всі інгредієнти в салаті, додаємо сіль, перець і рослинну олію. Також для пікантності можна додати французьку гірчицю у зернах.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Він є досить самостійною стравою і не потребує гарніру. Салат виходить смачним, свіжим і водночас ситним.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.