Беру звичайний лаваш і фарш, а виходить така смакота! Дуже смачний м’ясний пиріг на вечерю за 10 хвилин

Цей пиріг з м'ясом виходить дуже смачним, соковитим і має яскравий смак. Готується він елементарно просто і вийде навіть у недосвідчених господинь.

Смачний і соковитий м’ясний пиріг без замішування тіста і зайвої мороки – саме такою виходить страва за цим рецептом. Замість тіста у цьому рецепті використовується лаваш. Він ідеально підходить для цієї страви, адже він тонкий і нейтральний за смаком. А ось м’ясний фарш і твердий сир надають цьому пирогу неймовірного смаку.

Необхідні інгредієнти:

  • фарш – 300 г;
  • твердий сир – 250 г;
  • лаваш – 2 шт;
  • сіль – 1 шт;
  • зелень – 30 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • жовток – 1 шт;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту можна використовувати будь-який фарш: курячий, свинячий, яловичий, чи асорті. До фаршу додаємо 1 яйце, сіль, перець і добре перемішуємо. Окремо натираємо на тертці твердий сир. Вершкове масло розтоплюємо.

Беремо один лист тонкого лаваша і щедро змащуємо його вершковим маслом. Викладаємо по всій поверхні лаваша натертий твердий сир. Трішки сиру залишаємо.

Рецепт лінивого м’ясного пирога за 10 хвилин

Накриваємо перший лаваш другим шаром лаваша. Цей шар також ретельно змащуємо вершковим маслом. Змащуємо лаваш фаршем по всій поверхні, а зверху посипаємо подрібненою зеленню. Можна використати кріп, чи петрушку. Загортаємо лаваш у рулет і викладаємо його на деко.

Рецепт лінивого м’ясного пирога за 10 хвилин

Змащуємо рулет жовтком і ставимо пиріг у розігріту духовку випікатися при температурі 180 градусів 20 хвилин. Після цього пиріг виймаємо, посипаємо тертим сиром і ставимо у духовку ще на 15 хвилин.

Рецепт лінивого м’ясного пирога за 10 хвилин

Готовий пиріг ріжемо на порційні шматки і гарячим подаємо до столу. Він виходить м’яким, соковитим, а сир приємно тягнеться. Такий пиріг-рулет стане ідеальним доповненням до перших страв або ж варіантом смачної вечері, чи перекусом на роботу.

Смачного!