Беру жменю фаршу та четвертинку капустини: готую на вечерю котлети з капустою, які не схожі на голубці

Набридли звичайні котлети, а готувати вечерю потрібно? Новий рецепт курячих котлет з капустою, які не мають нічого спільного з голубцями, точно внесуть різноманітність у ваш раціон.

Бажаєте поїсти щось смачне, ситне, і водночас корисне? Приготуйте наші неймовірні курячі котлети з капустою! Ця страва поєднує в собі ніжність курячого м’яса та аромат свіжої капусти. Ця страва зовсім не схожа на ліниві голубці. Це щось нове, смачне та незамислувате.

Рецепт котлет з капустою, які не схожі на голубці
Рецепт котлет з капустою, які не схожі на голубці

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • Четвертинка середньої капусти (попередньо трохи проварена)
  • 1 цибуля
  • 2 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 3 ст. л. панірувальних сухарів
  • 2 ст. л. олії для смаження
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Почніть з підготовки інгредієнтів. Перекрутіть куряче філе на мʼясорубці, а капусту наріжте дуже дрібними кубиками. Також дрібно наріжте цибулю та часник.
  2. Змішайте курячий фарш, нарізану капусту, цибулю, часник, яйце та панірувальні сухарі. Додайте сіль та перець за смаком та ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  3. Сформуйте з маси котлети, надаючи їм бажану форму.
  4. Розігрійте олію на сковороді на середньому вогні. Покладіть котлети на розігріту сковороду та смажте до золотистої корочки, приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку.
  5. Після смаження викладіть котлети на паперові рушники, щоб вони поглинули надлишок олії.
  6. Подаємо на стіл гарячими разом з вашими улюбленими соусами, гарнірами або салатом.

Ці курячі котлети з капустою чудово підійдуть як для обіду, так і для вечері. Їх можна подавати як окрему страву або доповнення до основного прийому їжі. Будьте впевнені, ваші близькі будуть в захваті від цього неймовірного поєднання смаків!

Не відкладайте на потім, спробуйте цей простий та смачний рецепт курячих котлет з капустою вже сьогодні та будете готувати такі котлети ледь не щотижня, оскільки це чудове та корисне поєднання мʼяса та овочів.

Популярне

Схожі статті

Свій Наполеон подаю не до кави, а як закуску на святковий стіл: коржі перемащую рибою, овочами та майонезом

Наполеон можна готувати не лише солодкий, але й рибний. Така закуска ідеально виглядатиме на святковому столі, а гості наділять компліментами й попросять рецепт смакоти.

Мої ліниві пиріжки розлітаються за секунду, а готую їх ще менше: рецепт, яким свого часу підкорила чоловіка

Якщо у вас завжди мало часу на приготування страв, то потрібно спробувати зробити такі ліниві пиріжки. Готуються вони на сковороді за лічені хвилини, а у вас з'явиться хвилинка на себе.

Беру шматочок ковбасного сиру і морквину: салат “Сонячний настрій” за 3 хвилини. Навіть нарізати не треба

Салат "Сонячний настрій" готується дуже просто й швидко. Інгредієнти натираються на тертушці, тож їх не потрібно кришити ножем. Кількість продуктів указано на 1 порцію, тож збільшуйте за потреби.