Хочеться запеченої риби? Мій ходовий рецепт тілапії з помідорами в духовці: зʼїдять все та попросять добавки

Рецепт запеченої риби ще ніколи не був таким цікавим та смачним. Тілапія з помідорами та сиром точно порадує смаковими якостями вас та вашу родину. Смачна та корисна страва за 15 хвилин.

Шукаєте нові рецепти рибних страв? Цей рецепт створений для того, щоб дарувати смакові враження та зберігати здоров’я вашої родини. Запечене філе тілапії з апетитними помідорами та покрите товстим шаром сиру — це справжня вишуканість на вашому столі. Це не тільки смачно, а ще й корисно, оскільки риба є вмістом білка, фосфору, кальцію, омега-3 та багатьох інших корисних вітамінів та мікроелементів, які благоприємно впливають на здоров’я організму.

Як приготувати тілапію з помідорами в духовці. Шикарний рецепт
Як приготувати тілапію з помідорами в духовці. Шикарний рецепт

Інгредієнти:

  • 8 шт філе тілапії
  • 4 шт стиглих помідори
  • 3 ст. л майонезу
  • 150-200 г твердого сиру на ваш смак
  • Сіль, перець, приправи для риби

Приготування:

  1. Попередньо нагрійте духовку до 180 градусів. Розмістіть розморожене філе тілапії на противень, застелений фольгою чи папером для запікання, змащеним олією. Рибу посоліть, поперчіть та за бажанням додайте улюблені спеції.
  2. Рівномірно розподіліть майонез на верхній стороні кожного шматочка філе тілапії.
  3. Помідори наріжте на тонкі кружечки та рівномірно розкладіть на рибу, змащену майонезом.
  4. Тертий твердий сир рівномірно розсипте на помідори та помістіть рибу у попередньо розігріту духовку на 20-25 хвилин або до того, як сир стане золотистим та рум’яним.

Подаємо запечене філе тілапії гарячим, можете прикрасити свіжою зеленню за смаком. Цей рецепт дозволяє вам створити вишукану страву з мінімальними зусиллями. Запрошуйте рідних і близьких на вечерю з цим унікальним поєднанням філе тілапії, помідорів та сиру! Риба ідеально смакує до картопляного пюре або картоплі по-селянськи, або до будь-якого іншого гарніру за вашим смаком.

Популярне

Схожі статті

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.

Ліниве хачапурі для лінивих господинь: готую грузинську страву просто на сковорідці. Виходить на 10 з 10

Приготувати смачне та ароматне грузинське хачапурі можна вдома без зайвого клопоту. Навіть не потрібно довго возитися з тістом, адже воно готується на сковорідці.

Що я готую з підсохлих пасок чи іншої солодкої випічки, яку шкода викинути: це кохання з першого шматочка

Якщо Великодня паска засохла, і її ніхто не хоче їсти, не переймайтеся. Можна зробити так, що будуть наввипередки просити ще шматочок. Настільки цей десерт легкий та смачний.