Замість звичайних млинців тепер на сніданок готую панкейки на молоці: уплітають все до останньої крихти

Безперечно, один з найпопулярніших сніданків – це панкейки. З цим рецептом їх приготування не додасть вам зайвого клопоту, а родина залишиться у захваті.

Панкейки – це не просто страва для сніданку, це смак, який пробуджує ваші смакові рецептори та настрій на цілий день. На молоці вони стають ще більш ніжними та смачними. Дозвольте собі насолодитися цим неймовірно ніжним десертом за допомогою нашого рецепта панкейків на молоці.

Як приготувати смачні панкейки на сніданок
Як приготувати смачні панкейки на сніданок

Інгредієнти:

  • 150 мл молока
  • 2 яйця
  • 2 чашки просіяного борошна
  • 2 ст. ложки цукру
  • 1 ст. ложка розпушувача
  • Дрібка солі
  • 2 ст. ложки олії
  • Невелика кількість вершкового масла для смаження
  • Сироп, мед або фрукти для подачі (за бажанням)

Приготування:

  1. У мисці збийте молоко разом з яйцями, додайте борошно, цукор, розпушувач та сіль. Змішайте до однорідної консистенції без грудочок. Залиште тісто під кришкою на 15-20 хвилин, щоб усі інгредієнти добре обʼєдналися між собою. Додайте олію у тісто та ретельно перемішайте.
  2. Розігрійте сковороду на середньому вогні та додайте невелику кількість вершкового масла. Щоб воно не пригоріло, налийте до нього невелику кількість олії.
  3. Налийте ложкою тісто на розігріту сковороду у бажаному розмірі, залежно від того великі ви хочете панкейки чи маленькі.
  4. Готуйте до того моменту, як на поверхні панкейка з’являться бульбашки, а краї стануть трохи підрум’яненими. Потім переверніть панкейк і готуйте ще кілька хвилин з іншого боку до готовності.
  5. Подавайте панкейки гарячими з вершковим маслом, згущеним молоком, фруктовим сиропом, медом або свіжими фруктами чи ягодами, за вашим смаком.

За допомогою цього рецепту ви зможете створити неперевершені панкейки на молоці, які розчиняться в роті та подарують вам справжнє смакове задоволення. Смачного вам та будьте здоровими!

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.