Курячі крильця в медово-соєвому соусі за 20 хвилин: смак, який не забудеш. Чоловік і не забуває, хоче завжди

Спробуйте рецепт ідеальних курячих крилець в медово-соєвому соусі. З курятини можна приготувати багато смачних страв, тому ми підготували одну з кращих.

Хочемо поділитися чудовим рецептом хрустких і водночас ніжних курячих крилець в медово-соєвому соусі, який обов’язково сподобається! Ця страва складається лише з чотирьох інгредієнтів, а час приготування займе близько 20 хвилин. Рецепт досить простий та швидкий. Головне дотримуватись пропорцій, і страва вийде чудовою. Звісно, ви можете доповнювати соус улюбленими спеціями, регулюючи до свого смаку.

Перед приготуванням кулінари рекомендують поділити кожне куряче крильце на дві половинки, щоб шматочки курки краще увібрали соус і було зручніше їсти руками.

Інгредієнти

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Соєвий соус – 90 мл
  • Мед натуральний – 4-5 ст. ложок
  • Насіння кунжуту для посипання
Курячі крильця в медово-соєвому соусі за 20 хвилин

Покроковий рецепт

  1. Підготувати необхідні продукти.
  2. Обсмажити насіння кунжуту на сухій сковорідці протягом кількох хвилин.
  3. Промити під проточною водою, просушити та нарізати курячі крила на половини.
  4. Добре розігріти сковороду та обсмажити на ній шматочки крил. Готувати на середньому вогні під кришкою з двох сторін, доки вони не стануть рум’яними.
  5. Після цього в сковороду до крил додати кілька столових ложок натурального меду та ретельно перемішати. Коли карамель почне кипіти, влити соєвий соус і продовжити готувати крила на середньому вогні.
  6. Якщо ви бажаєте, щоб страва вийшла гострою, потрібно додати свіжий пресований часник та імбир. Смажити курятину, постійно помішуючи, доки соус не стане густим.
  7. Готові крила викласти на тарілку та полити соусом, який залишився на сковороді. Зверху посипати підготовленим насінням кунжуту та подавати до столу. Готуйте з любов’ю та діліться рецептом із близькими. Смачного!