Млинці на заварному тісті, які ніколи не рвуться: рецептом поділилася свекруха. Чоловік каже, мої ще кращі

Цей рецепт стане справжньою знахідкою для тих, хто цінує ніжні та тонкі млинці. Спробуйте його та порадуйте своїх близьких чудовим смаком ароматних млинців приготовлених з любовʼю.

Сьогодні ми поділимося з вами особливим рецептом, який перетворить ваші звичайні млинці на справжній кулінарний шедевр. Завдяки цьому рецепту ви зможете приготувати тонкі млинці на заварному тісті, які розтануть у роті. А найцікавіше, що завдяки заварюванню тіста гарячим молоком млинці не рвуться та не прилипають до сковорідки.

Рецепт млинців які не рвуться на заварному тісті
Рецепт млинців які не рвуться на заварному тісті

Інгредієнти

  • 1 склянка молока
  • 1/2 склянки води
  • 2 яйця
  • 1 склянка пшеничного борошна
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 2 столові ложки оливкової, соняшникової або кокосової олії

Приготування:

Тонкі млинці на заварному тісті з молоком
Тонкі млинці на заварному тісті з молоком
  1. У мікрохвильовій печі або на плиті розігрійте молоко та воду до температури приблизно 40-45 градусів. Рідина повинна бути гарячою, але не доводьте до сильного кипіння.
  2. У глибокій тарі збийте яйця, додайте сіль і змішайте. Поступово додавайте борошно, періодично змішуючи, щоб уникнути утворення грудочок.
  3. Поступово влийте розігріте молоко з водою у миску з мукою та яйцями, постійно помішуючи, щоб утворити рідке тісто без комочків. Додайте олію до тіста та знову перемішайте. Якщо не вдається розбити дрібні грудочки, залиште тісто на 30-40 хвилин постояти, після його ще раз ретельно перемішайте.
  4. Нагрійте сковороду на середньому вогні та змастіть її невеликою кількістю вершкового масла або ж використовуйте невелику кількість олії.
  5. Ополоником налийте тісто на сковороду та обертайте її, щоб тісто розтеклося рівномірно та утворило тонкі млинці.
  6. Готуйте млинці до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, перевертаючи їх за допомогою деревʼяної лопаточки. Повторюйте цей процес з рештою тіста.
  7. Подавайте млинці гарячими з улюбленим добавками: медом, згущеним молоком, сиропом, фруктами або навіть з вершковим маслом.

Популярне

Схожі статті

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.

Павло Зібров зустрівся з Іриною Білик і зізнався у почуттях до жінки: як на це реагує його дружина Марина?

Нещодавно у мережі з'явилася фотографія відомого співака Павла Зіброва разом із красивою та талановитою Іриною Білик. Ця світлина викликала зацікавлення щодо їхнього давнього дружнього зв'язку.