Готую найсмачніші рибні котлети в паніровці, як у дитячому садочку: чоловік аж просльозився. Смак дитинства

Всі памʼятають рибні котлетки в паніровці, які подавали в дитячому садочку. Ділюся з вами рецептом, як приготувати цей смаколик вдома і подарувати родину ностальгічним смаком дитинства.

Ви, ймовірно, згадуєте дитячі дні з ніжністю та одним із найприємніших спогадів можуть бути ароматні рибні котлети, які готували в дитячому садочку. Дехто не любив рибні котлетки, але ж інші навпроти – обожнювали. Щоб оживити цей неповторний смак, пропоную вам рецепт, за яким котлетки точно вийдуть ідеально у кожної господині.

Купую звичайну рибу і роблю рибні котлети в паніровці
Купую звичайну рибу і роблю рибні котлети в паніровці

Інгредієнти:

  • 500 грамів філе риби (найкраще використовувати нежирні сорти, такі як тріска, тілапія або пангасіус)
  • 1 цибуля
  • 1 яйце
  • 1/2 склянки крупної сухої панірувальної крихти
  • 1/4 склянки молока
  • 2 ст. ложки олії для смаження
  • Сіль, перець за смаком
  • Сік половини лимона
  • Зелень свіжа (петрушка або кріп)

Приготування:

  1. Поріжте очищену від кісточок рибу на невеликі шматочки. Натріть їх сіллю, перцем та соком лимона. Нехай вони замаринуються протягом 15-20 хвилин.
  2. Під час маринування наріжте цибулю дрібненько. Після того, як риба промаринується додайте цибулю, яйце та зелень до миски з рибою.
  3. Змішайте усі інгредієнти до однорідної маси та пропустіть через мʼясорубку або блендер. Якщо суміш здається занадто рідкою, додайте трохи панірувальної крихти.
  4. Сформуйте масу в невеликі котлети. Почергово обваливши їх у залишок панірувальної крихти, щоб створити хрустку скоринку.
  5. Розігрійте олію на сковороді на середньому вогні. Обсмажте котлети з обох сторін до золотистого кольору та готовності всередині (приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку).
  6. Після того, як котлети готові, викладіть їх на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайвий жир та дайте їм трохи охолонути перед подачею.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.