Всього по 1 склянці: цікавий рецепт млинців “Капучіно”, який легко запам’ятати. Зранку цілу гору випікаю

В Україні почалась Масляна, а тому найпопулярнішим варіантом десерту стали млинці. Розповідаємо, як приготувати апетитне частування, аби приємно вразити себе та своїх близьких.

Рецепт млинців схожий на відбиток пальців – у кожної людини є власний, неповторний та особливий. Втім, часом хочеться вдатись до кулінарних експериментів і приготувати щось незвичайне. Для того, аби прикрасити своє кулінарне життя, спробувати щось оригінальне та неординарне, пропонуємо приготувати апетитні млинці з додаванням кави. Така солодка закуска точно сподобається любителям смачненького до чаю.

Простий рецепт смачних млинців до Масляної – у тісто для млинців потрібно додати трішки кави
Простий рецепт смачних млинців до Масляної – у тісто для млинців потрібно додати трішки кави

Інгредієнти:

  • 240 мілілітрів молока;
  • 120 мілілітрів кави;
  • 2 курячих яйця;
  • 250 грамів звичайного борошна;
  • 1 ст. ложка цукру;
  • Дрібка солі;
  • 2 ст. ложки рослинної олії;
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування:

У місткості змішайте молоко, каву, яйця, борошно, цукор, сіль та рослинну олію. Не забувайте, що всі сухі інгредієнти потрібно обов’язково просіювати за допомогою сита. Далі потрібно обережно, але інтенсивно перемішати отриману масу. Перемішуйте тісто, поки в ньому не залишиться грудочок. Розігрійте звичайну або спеціальну сковороду для млинців на помірному вогні. Змастіть її маслом або олією. За допомогою ополоника налийте тісто на гарячу сковороду, розганяючи його в тонкий шар, активно обертаючи пательню.

Смажте млинці з обох сторін, поки вони не стануть красивого золотистого кольору (приблизно 1-2 хвилини з кожного боку). Повторюйте процес до закінчення тіста. Подавайте млинці гарячими, а за власного бажання ви можете прикрасити їх свіжими фруктами, медом чи іншими топінгами.

Простий рецепт смачних млинців до Масляної – у тісто для млинців потрібно додати трішки кави

Простий рецепт смачних млинців до Масляної – у тісто для млинців потрібно додати трішки кавиТакі млинці матимуть особливий кавовий смак, вони сподобаються і дітям, і дорослим. Крім того, отриману закуску ви легко зможете брати із собою, аби перекусити. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.