Вперше приготувала цей салат 4 роки тому, відтоді не зникає зі столу: моя щоденна закуска, на якій я схудла

Коли до кінця весни залишається всього декілька місяців, хочеться повернути собі струнку й підтягнуту фігуру. У такому випадку допоможе вживання овочів.

Перший місяць весни стрімко добігає свого кінця, а тому красуні по всій країні почали думати про те, як можна схуднути до літа. Найпершим і найважливішим етапом, який допоможе вам повернути стрункість фігури – це харчування. Збалансований раціон, сповнений овочів і фруктів, може легко скорегувати цифру на вагах. Ділимось простим рецептом смачного салату, який готується на основі капусти та допомагає скинути зайві кілограми.

Простий рецепт смачного й легкого салату, який допоможе схуднути до літа – ситний і корисний
Простий рецепт смачного й легкого салату, який допоможе схуднути до літа – ситний і корисний

Інгредієнти:

  • 500 грамів білокачанної капусти;
  • 200 грамів нарізаного свіжого огірка;
  • 200 грамів нарізаного помідора;
  • 1 морква;
  • 100 грамів нарізаного червоного перцю;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • 2 столові ложки сік лимона;
  • Сіль та чорний перець на смак;
  • Свіжа зелень для подачі.

Спосіб приготування:

У великій мисці з’єднайте нашатковану капусту, нарізаний огірок, помідор, терту моркву та нарізаний червоний перець. В іншому невеликому посуді змішайте оливкову олію, сік лимона, сіль та перець, щоб отримати заправку для свого салату. Полийте салат отриманою заправкою та добре перемішайте, щоб усі інгредієнти були рівномірно покриті соусом. Перед подачею залиште салат на 10-15 хвилин, щоб смаки змішалися та капуста трохи промаринувалася. Подаючи, можна прикрасити салат свіжою зеленню, якщо бажаєте.

Простий рецепт смачного й легкого салату, який допоможе схуднути до літа – ситний і корисний
Простий рецепт смачного й легкого салату, який допоможе схуднути до літа – ситний і корисний

За словами кулінарів та експертів зі схуднення, у цьому салаті міститься мінімальна кількість калорій, але це не головна причина, чому він допомагає скинути зайві кілограми. Так, у разі вживання підвищеної кількості свіжих овочів ви допомагаєте організму запустити корисні процеси, які впливають на спалювання жиру. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.