Тепер броколі купляю регулярно! Сусідка дала рецепт соковитих курячих котлет з броколі: заходять на ура

Котлети можна приготувати таким чином, щоб вони були не тільки смачні, а й корисні. Додати до фаршу броколі – чудовий варіант як зі звичайної страви зробити корисний смаколик.

Коли мова йде про смачні та поживні страви, котлети з броколі завжди вражають своїм смаком та користю для здоров’я. Ця унікальна страва поєднує в собі ситність філейного фаршу з ніжністю броколі, створюючи ідеальний варіант для сімейного обіду чи вечері з друзями. Дізнаймося, як швидко і легко готувати ці котлети у вас вдома.

Інгредієнти:

  • 500 г філейного фаршу (курячого)
  • 1 яйце
  • 300 грамів броколі
  • 1 середня цибулина
  • 1-2 зубчики часнику
  • Сіль, перець, спеції для курки
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

Корисні та смачні котлети з броколі, які полюблять навіть діти
Корисні та смачні котлети з броколі, які полюблять навіть діти
  1. Найперше що ми робимо, це варимо броколі до м’якості в окропі. Після цього знімаємо з вогню, охолоджуємо та дрібно ріжемо. Цибулину та часник дрібно нарізаємо та обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору.
  2. У великій мисці змішуємо філейний фарш, яйце, обсмажену цибулю, часник та варений броколі. Додавайте сіль, перець та спеції за смаком.
  3. Формуємо масу з інгредієнтів у котлети бажаного розміру. Рекомендується робити їх не товстими, але достатньо щільними, щоб вони не розпадалися під час смаження. Щоб було зручно формувати котлетки, руки слід трохи змастити олією.
  4. На розігрітій сковорідці з рослинною олією смажимо котлети з обох сторін до золотистої корочки та готовності всередині. Подавайте їх гарячими з вашими улюбленими гарнірами або соусами.

Ці котлети з броколі – чудовий спосіб додати в раціон смачні та поживні страви. Вони підійдуть як для обіду вдома, так і для особливого заходу з друзями. Спробуйте цей рецепт сьогодні та переконайтеся, що здорове харчування може бути не тільки поживним, а й смачним.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".