Подруги дивуються, як це я їм кекси і не набираю зайві кіло: соковита смакота, від якої худнеш. Вау-рецепт

Коли душа прагне кулінарних експериментів, цікаві та смачні курячі кекси внесуть різноманітності у ваш звичний раціон. Вони не тільки смачні у приготуванні, а й оригінально виглядають на столі.

Курячі кекси – це не лише смачний перекус, а й оригінальний спосіб подати курячий фарш. Ця страва поєднує в собі неймовірний смак та користь курячого м’яса, разом з оригінальною подачею у форми кексів. Дізнайтеся з нашої статті як приготувати цю просту, але надзвичайно смачну страву.

Інгредієнти:

  • Фарш з курячого філе – 500 г
  • Кефір – 250 мл
  • 1 яйце
  • Борошно – 100 г
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль, перець, приправи до курки

Приготування:

Дієтичні курячі кекси, які не завдадуть шкоді фігурі
Дієтичні курячі кекси, які не завдадуть шкоді фігурі
  1. Підготуйте форму для кексів, покривши її папером для випічки або змастивши олією. Або можна використовувати силіконові форми, змащені вершковим маслом.
  2. Змішайте курячий фарш з кефіром, яйцем та борошном. Додайте розпушувач для тіста та перемішайте, доки отримаєте однорідну масу.
  3. Дрібно наріжте часник та додайте до суміші разом з сіллю, перцем та вашими улюбленими приправами до курячого м’яса. Знову перемішайте, щоб всі інгредієнти добре поєдналися.
  4. Формуйте кекси за допомогою ложки або рук, заповнюючи 3/4 частини форми.
  5. Пекти кекси в духовці приблизно 25-30 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Вони мають бути добре просмажені та готові всередині. Після випікання вийміть кекси з духовки та подайте гарячими.

Курячі кекси стануть чудовим доповненням до будь-якого обіду або вечері. Їх можна подавати як гарячими, так і холодними, а також використовувати для приготування холодних закусок або сендвічів, подавати як основну страву з овочевим гарніром, або просто у якості здорового перекусу. Завдяки своїй оригінальній формі та цікавому смаку, вони завоюють серця навіть найвибагливіших гурманів.

Популярне

Схожі статті

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.