З такою закускою жодних салатів не треба. Гості завжди питають, чи залишилося ще: всього з 4-х інгредієнтів

Любителі риби не зможуть знайти простішого рецепту смачної закуски, яка б виходила настільки смачною. Запам'ятовуйте рецепт, якщо у вашій родині намічається застілля.

Досвідчені господині зі впевненістю скажуть – немає ніяких секретів та особливих методів, коли мова йде про приготування незвичайних і смачних страв. Для того, аби приємно здивуватись не потрібно вигадувати надзвичайно складні рецепти, адже все геніальне є простим та відомим кожному. Професійні кулінари запевняють, що потрібно просто знайти оригінальне поєднання давно відомих усім продуктів.

Кулінари розповіли про простий рецепт приготування закуски з сиру та маринованої риби
Кулінари розповіли про простий рецепт приготування закуски з сиру та маринованої риби

Інгредієнти:

  • Готові тарталетки – упаковка;
  • Маринований оселедець – 1 штука;
  • Плавлений сирок – 2 штуки;
  • Свіжа зелена цибуля – пучок.

Спосіб приготування:

Оскільки для приготування вам знадобляться вже готові тарталетки, нічого важкого у приготуванні такої закуски немає. Для початку потрібно приготувати начинку. Головний крок – очищення оселедця. Якщо бажаєте, можете робити це самостійно, але потрібно впевнитись, що кісточок у філе зовсім не залишилось, у цьому головний секрет закуски. Без жодної кісточки вона виходить набагато ніжнішою.

Наступним кроком потрібно дуже дрібно нарізати маринований оселедець і викласти в тарілку. Додайте до нього тертий плавлений сирок і дрібно нашатковану зелену цибулю. Якщо бажаєте, можете додати сіль та улюблені спеції, але потрібно бути обережними, адже маринована риба зазвичай вже солона. Перемішайте отриману начинку та викладіть у тарталетки.

Кулінари розповіли про простий рецепт приготування закуски з сиру та маринованої риби
Кулінари розповіли про простий рецепт приготування закуски з сиру та маринованої риби

Після приготування ви можете одразу подавати закуску до столу, аби тарталетки не встигли розм’якнути та розвалитись. До слова, ви легко можете приготувати начинку заздалегідь, а вже під час застілля викладати її у тарталетки та подавати гостям. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.