Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

Ніжні на смак, ситні та по-особливому апетитні – ось так можна описати цю нереальну закуску, яка так швидко та просто готується. Для створення справжнього дива на своїй кухні достатньо придбати трішки печінки та замісити фарш для котлет. Після цього ваших зусиль знадобиться мінімум, адже смажиться закуска ну дуже легко.

Кулінари розповіли, як приготувати котлети з курячої печінки за лічені хвилини – ідеальна закуска
Кулінари розповіли, як приготувати котлети з курячої печінки за лічені хвилини – ідеальна закуска

Інгредієнти:

  • 500 грамів курячої печінки;
  • 1 середня цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 100-200 грамів борошна;
  • 1 яйце;
  • 2 столові ложки білого хліба;
  • Сіль та перець;
  • Олія для смаження.

Як приготувати:

Курячу печінку добре промийте під холодною водою та видаліть плівку та прожилки, якщо вони є. Потім наріжте печінку на шматочки. Ви можете використати блендер, аби подрібнити печінку. У мисці змішайте курячу печінку, нарізану цибулю, подрібнений часник, хліб, яйце, борошно, сіль та перець. Ретельно перемішайте, щоб утворилася однорідна маса.

З отриманої маси сформуйте котлети руками. Постарайтеся зробити їх рівномірними і не занадто товстими. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Обережно паніруйте кожну котлету в борошні з обох сторін.

Викладіть котлети на розігріту сковорідку та смажте з обох сторін до золотистого кольору та готовності, це займе приблизно 4-5 хвилин з кожного боку в залежності від розміру та форми котлет. Після смаження перекладіть котлети на тарілку з паперовим рушником, щоб позбутись від зайвої олії. Подаємо котлети гарячими, можна прикрасити зеленню або на смак додати соус.

Кулінари розповіли, як приготувати котлети з курячої печінки за лічені хвилини – ідеальна закуска
Кулінари розповіли, як приготувати котлети з курячої печінки за лічені хвилини – ідеальна закуска

Насолоджуйтесь цим особливим і чудовим смаком нереальної закуски!

Популярне

Схожі статті

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.