Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Млинці з сиром смачні самі по собі, але якщо їх запекти в духовці, вони стануть неймовірно ніжними. Сьогодні ми розповімо про рецепт млинців, від яких навряд чи хтось відмовиться. Про потрібні компоненти та рецепт крок за кроком — читайте нижче.

Інгредієнти

  • Яйця – 10 шт.
  • Молоко – 1 л.
  • Крохмаль картопляний – 10 ст. ложок
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Цукор – 2 ст. ложки
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки
  • Вершкове масло – 200 г

Для начинки

  • Кисломолочний сир – 1 кг
  • Цукор – 3-4 ст. ложки
  • Яйця – 2 шт.
Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром
Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром

Рецепт

Спершу слід приготувати тісто. Для цього в глибоку миску розбити яйця, додати сіль, цукор і збити інгредієнти вінчиком до однорідності. Додати картопляний крохмаль, перемішати вінчиком, щоб не було грудочок. Потім влити молоко кімнатної температури та знову все перемішати. Додати рослинну олію, перемішати та залишити тісто “відпочити” на 10-15 хвилин.

Змастити сковороду рослинною олією. За допомогою ополоника влити тісто в центр сковорідки та розрівняти, нахиляючи в різні боки. Смажити млинець з обох сторін до рум’яності. Перед наступними млинцями змащувати сковороду олією не потрібно. Таким чином обсмажити млинці з залишеного тіста.

Для приготування начинки в глибокій посудині поєднати кисломолочний сир, яйця та цукор. Добре перемішати всі інгредієнти. Розрізати млинці на дві однакові частини. На кожну частину викласти трохи начинки, загорнути краї та скрутити в рулет.

Розтопити вершкове масло. Форму для випікання змастити рослинною олією та викласти туди шар млинців з начинкою. Кожен млинець добре змастити вершковим маслом. Поверх викласти наступний шар млинців і також полити залишеним маслом. Форму накрити фольгою та відправити в розігріту духовку при температурі 160 градусів на 60 хвилин. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.