У такий рулетик з капусти загортаю все, що знайду в холодильнику: швидкий рецепт смакоти! Ням

Швидкий рецепт рулету на кожен день та на святковий стіл. Така овочева страва виходить не лише дуже смачною, але і поживною. Обов'язково спробуйте!

Пропонуємо спробувати рулет з капустою, морквою та яйцями, в який можна загорнути будь-які продукти. Готується все швидко та без клопотів, а виходить смачно, корисно і дуже красиво. Такий рулет можна приготувати з вечора і залишити просочуватися на ніч, тоді він буде значно смачніший.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна – 250 г
  • Морква – 50 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Зелена цибуля – пучок
  • Сіль – до смаку
  • Чорний мелений перець – до смаку
  • Спеції – до смаку
  • Вершкове масло – 0.5 ч. ложки
  • М’ясо – 50 г
  • Твердий сир – 20 г
Швидкий рецепт рулету з капустою та ковбасою
Швидкий рецепт рулету з капустою та ковбасою

Приготування

Підготувати необхідні продукти. Очистити капусту від пошкоджених листків, нарізати тонкими смужками та перекласти в глибоку миску. Натерти моркву на терці для корейської моркви й додати до капусти. Туди ж розбити два середні яйця та додати подрібнену зелень за вибором (гарно смакуватиме зелена цибуля). Додати сіль, чорний мелений перець, спеції до смаку та добре перемішати всі інгредієнти.

Розігріти сковороду або деко зі шматочком вершкового масла на плиті. Смажити на помірному вогні до рум’яності, обернути на інший бік і готувати ще 3-4 хвилини. Готовий корж перекласти на застелену пергаментом кухонну дощечку, зверху викласти нарізану соломкою ковбасу, сосиски або шматочки м’яса. Поверх накрити скибочками твердого сиру (твердий сир і м’ясо викладати на гарячий корж). Також можна полити улюбленим соусом чи додати ароматні трави.

За допомогою пергаменту загорнути один край заготовки та сформувати рулет, злегка притиснувши, щоб його форма була щільною. Готовий рулет залишити постояти близько 10 хвилин, після чого нарізати на порційні шматочки та подавати до столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.