Випікаю печінковий корж і складаю закуску: не лише гарно, але й дуже смачно! Рецепт, який став фаворитом

Ця швидка закуска з печінки стане хітом будь-якого застілля та обов'язково здивує своїм смаком і привабливим виглядом. Скоріше записуйте рецепт!

Сьогодні ми приготуємо смачну закуску з печінки, яка личитиме на будь-якому столі. Готується вона з печінкових коржів, вершкового сиру і моркви по-корейськи. Така закуска виходить досить оригінальною, а необхідні продукти точно знайдуться на вашій кухні.

Інгредієнти

  • Куряча печінка – 500 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Сіль – до смаку
  • Часник – 5 зубчиків
  • Італійські трави – 2 ч. ложки
  • Перець чорний мелений – до смаку
  • Пшеничне борошно – 3 ст. ложки
  • Розпушувач для тіста – пакетик
  • Морква по-корейськи
  • Вершковий сир
Випікаю печінковий корж і складаю закуску
Випікаю печінковий корж і складаю закуску

Рецепт

Розбити яйця та відокремити білки від жовтків в окремий посуд. До білків додати сіль та збивати за допомогою міксера до стійкої піни. Очистити печінку від плівки та прожилок. Помістити в чашу блендера та збивати до однорідності. Перекласти подрібнену печінку в глибоку миску та додати жовтки, сіль, перець чорний мелений, італійські трави та натерти часник на дрібній терці. Добре перемішати інгредієнти вінчиком.

В окремій посудині змішати пшеничне борошно з розпушувачем і поступово додавати сухі інгредієнти до печінкової маси, замішуючи тісто вінчиком. До тіста додати збиті білки та перемішати лопаткою. Застелити деко пергаментом і ретельно змастити рослинною олією. Перелити тісто на підготовлену форму й рівномірно розрівняти. Відправити в розігріту духовку при температурі 170 градусів на 15 хвилин.

Готовий печінковий корж нарізати невеликими квадратами та відкладати на тарілку. Перший квадрат змастити вершковим сиром, зверху викласти трохи моркви по-корейськи. Накрити наступною заготовкою, поверх покласти моркву і знову накрити заготовкою. Таким чином скласти закуски з залишених печінкових коржів, викладати на тарілку, накрити харчовою плівкою та відправити в холодильник на 30-40 хвилин. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?