З’їдять за 1 хвилину: найсмачніший новий салат з молодої капусти на кожен день. Легкий, свіжий і соковитий

У сезон молодої капусти обов'язково спробуйте приготувати цей новий свіжий салат. Він виходить хрустким, соковитим і ситним, адже має у своєму складі один особливий компонент.

Весна – пора свіжих овочів і смачних страв. Вже на полицях магазину почали з’являтися свіжа капуста, редис, зелень, які так і хочеться придбати та зробити з них свіжий салат. Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний і оригінальний салат з молодої капусти. На перший погляд, це класичний весняний салат, та у ньому є один незвичайни компонент – яєчні млинчики. Вони надають страві ситності, приємної ніжної текстури та оригінально смаку.

Необхідні інгредієнти:

  • капуста молода – 200 г;
  • огірок свіжий – 1 шт;
  • кріп – пучок;
  • часник – 2 зуб.;
  • сіль, перець за смаком;
  • майонез – 3-4 ст.л.

Для яєчних млинців:

  • яйця – 3 шт;
  • молоко – 50 мл;
  • сіль – дрібка;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Для початку готуємо яєчні млинці. Для цього яйця вбиваємо у миску, додаємо молоко, сіль і добре розмішуємо. Випікаємо млинці на розігрітій сковорідці, яку треба змастити рослинною олією. З цієї кількості інгредієнтів має вийти 3-4 яєчних млинця. Даємо їм охолонути.

Рецепт нового салату з молодої капусти
Рецепт нового салату з молодої капусти

Молоду капусту шинкуємо тонкою соломкою і перекладаємо в салатник. Свіжий огірок ріжемо соломкою і додаємо до капусти. Туди ж додаємо дрібно нарізаний кріп. Вичавлюємо в салат часничок для пікантності.

Рецепт нового салату з молодої капусти
Рецепт нового салату з молодої капусти

Яєчні млинці ріжемо соломкою і додаємо до салату. Все солимо, перчимо і додаємо майонез. Краще використовувати домашній майонез, а якщо використовуєте магазинний, то обирайте соус з високою жирністю.

Готовий салат відразу подаємо до столу. У заправленому вигляді від довго зберігати не може. Готовий салат виходить дуже смачним, соковитим і пікантним. Всі інгредієнти в ньому ідеально поєднуються між собою.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.