Свекруха працювала в чебуречній і навчила мене робити чебуреки з бульбашками: дуже соковиті та хрусткі

Домашні чебуреки люблять всі, але не кожен знає правильний рецепт. Сьогодні ми розповімо про один із найкращих рецептів хрустких чебуреків з бульбашками.

Чебуреки готують з різними начинками, але класичною є м’ясна. Пропонуємо рецепт чебуреків із хрусткою скоринкою, соковитою м’ясною начинкою й апетитними бульбашками. Дізнаймось, які інгредієнти для приготування нам потрібні.

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно – 460 г
  • Рослинна олія – 60 мл
  • Сіль – 1 ч. ложка без гірки
  • Кип’ячене молоко – 260 мл

Для начинки

  • Яловичий фарш – 420 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Вода – 90 мл
  • Сіль – до смаку
  • Перець чорний мелений – до смаку
  • Паприка солодка – до смаку
  • Рослинна олія для смаження
Чебуреки з бульбашками
Чебуреки з бульбашками

Приготування

Підготувати потрібні інгредієнти. У глибоку миску просіяти пшеничне борошно, влити рослинну олію, додати сіль та гаряче молоко. Замішати тісто спочатку кухонною лопаткою, а потім руками. Накрити замішане тісто чистим кухонним рушником і залишити “відпочивати” на 10 хвилин.

У окремій мисці поєднати яловичий фарш, дрібно нарізану цибулю, сіль, перець чорний мелений, солодку паприку та добре перемішати. Туди ж влити воду і знову перемішати. Начинка готова.

“Відпочивше” тісто поділити на 10 однакових шматочків. Для зручності з кожного шматочка сформувати кульку та покрити харчовою плівкою, щоб тісто не підсихало. Кульку розкачати качалкою в тонкий млинець. На половину млинця викласти столову ложку начинки, рівномірно розподіливши. Накрити начинку другою половиною млинця та защепити краї тіста. Таким чином повестись з залишеним тістом і начинкою.

Добре розігріти сковороду з рослинною олією. У розпечену олію занурити заготовки та готувати на помірному вогні з обох сторін протягом 5-6 хвилин. Готові чебуреки викладати на застелену паперовими рушниками тарілку, аби забрати зайву олію. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.