Сирний суп з вершковим смаком готую майже щодня на обід: уплітають за обидві щоки і дорослі, і малеча

У світі кулінарії існують страви, які вирізняються своєю неперевершеною смаковою гармонією та ніжністю текстури. Серед них особливе місце займають перші страви, здатні розкрити всю палітру смаків.

Нещодавні дослідження підтверджують важливість включення гарячих перших страв до раціону, особливо у дітей. Такі страви, як супи, не лише надають організму необхідний енергетичний заряд, а й сприяють покращенню роботи шлунково-кишкового тракту та підтримують імунітет.

Однією з найвиразніших і улюблених страв у багатьох сім’ях є сирний суп з вершковим смаком. Його популярність пояснюється не лише неповторним поєднанням сирного аромату з ніжним смаком вершкового соусу, але і його надзвичайною поживною цінністю та легкістю приготування.

Інгредієнти

Кількість продуктів, що вказана в рецепті розрахована на приготування 3 л супу.

  • Куряча грудка 1 штука
  • Картопля 3 штуки середнього або великого розміру
  • Морква 2 штуки середнього розміру
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки середнього розміру
  • Сирок плавлений вершковий 2 штуки
  • Сіль, спеції, мускатний горіх, коріандр на ваш смак
  • Свіжа зелень петрушки для прикрашання

Приготування

Сирний суп з вершковим смаком

Перш за все підготуйте продукти: почистьте, помийте та обсушіть овочі.

Курячу грудку, помиту та обсушену, наріжте невеликими кубиками, а потім покладіть у сковорідку з розігрітою олією й на помірному вогні швидко обсмажте її до золотистої скоринки.

Перекладіть курятину в інший посуд, а на її місце у сковорідку всипте дрібно порізану  цибулю. Спасеруйте її, а тоді до неї додайте натерту на терці моркву. Смажте, помішуючи, до поки морква не стане м’якою. Засмажку також перекладіть зі сковорідки на тарілку.

Додайте олії та трошки обсмажте  порізану на середні кубики картоплю.

Тепер у каструлю з киплячою водою відправте всі підготовлені продукти й варіть під кришкою суп до готовності картоплі.

Після того покладіть у суп порізані на шматочки сирки. Перемішайте, зменште вогонь до слабкого й варіть протягом 20-25 хвилин.

Подавайте суп гарячим разом з нашаткованою зеленню.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.