Беру фарш і капусту та готую шикарні оладки “Капустяні”: швидше набридлих пиріжків. Мій новий рецепт з фаршу

Смачні, соковиті, ніжні і корисні – саме такими виходять оладки за цим рецептом. Вони ідеально підійдуть для сніданку, вечері, чи перекусу, а готуються вони всього 10 хвилин.

У сучасному світі у жінок немає купи часу, щоб годинами стояти біля плити, тож великою популярністю користуються прості та швидкі рецепти. Звісно, страва має не лише швидко готуватися, а й бути смачною та корисною і подобатися всім членам сім’ї. Саме такими є капустяні оладки з фаршем. Вони виходять дуже смачними, поживними, корисними, а готуються всього 10 хвилин.

Необхідні інгредієнти:

  • капуста – 300 г;
  • фарш курячий – 500 г;
  • яйця – 3 шт;
  • вівсяні пластівці – 4 ст.л;
  • зелена цибуля – 20 г;
  • сіль, перець, спеції за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту можна використовувати як молоду, так і зимову капусту. Ріжемо капусту у довільній формі і збиваємо блендером до стану каші.

До збитої капусти додаємо курячий фарш, нарізану зелену цибулю, яйця та вівсяні пластівці швидкого приготування. Все солимо, перчимо та додаємо улюблені спеції. Для цієї страви відмінно підійдуть сухий часник, паприка та хмелі-сунелі.

Ложкою ретельно вимішуємо фарш. Маса має вийти не рідкою і не дуже щільною. Таке тісто має добре набиратися ложкою.

Рецепт ніжних капустяних оладок з фаршем
Рецепт ніжних капустяних оладок з фаршем

Розігріваємо пательню з рослинною олією і ложкою викладаємо оладки. Смажимо їх на середньому вогні з двух сторін до рум’яності. Кришкою накривати не потрібно.

Рецепт ніжних капустяних оладок з фаршем
Рецепт ніжних капустяних оладок з фаршем

Подаємо капустяно-м’ясні оладки разом зі сметаною, або з різноманітними гарнірами, чи свіжими салатами.

Оладки виходять дуже ніжними, соковитими і мають яскравий смак. Найсмачніші вони у гарячому вигляді, але й після охолодження залишаються смачними, тому їх можна брати з собою в якості перекусу на роботу, чи пікнік.

Готуйте з задоволенням!

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.