Найкращий швидкий сніданок. З’їдаємо за кілька хвилин: потрібні лише яйця, борошно та сир. І це не омлет

Щоранку постає питання - що ж смачного приготувати і нікуди не запізнитися? Варіантів існує безліч, але сьогодні ми підготували рецепт із яєць, який здивує і потішить кожного, а полюбиться одразу ж.

Для приготування такого сніданку нам знадобиться:

  • Борошно – 320 грамів
  • Кефір – 1 склянка
  • Розпушувач – 2 чайної ложки
  • Цукор – 1 столова ложка
  • Вершкове масло – 115 грамів
  • Сир – 100 грамів
  • Яйця – 6 штук
  • Сіль і чорний перець – за смаком
  • Соняшникова олія
  • Зелена цибуля

Для початку просіюємо борошно, потім додаємо 2 чайні ложки розпушувача та 1 столову ложку цукру. На крупній тертці натираємо шматочок вершкового масла. Воно обов’язково має бути замороженим. Сипемо чорний мелений перець за смаком. Усе це перемішуємо ложкою.

Далі на дрібній тертці натираємо сир. Виливаємо в миску склянку кефіру будь-якої жирності. Воно має бути кімнатної температури. Усе це перемішуємо до однорідного стану.

Перекладаємо тісто на робочу поверхню. Присипаємо руки борошном, щоб воно не прилипало. Ще трохи вимішуємо. Формуємо з тіста “ковбаску”. Її потрібно розділити на 6 частин. З них формуємо кульки приблизно по 130-135 грамів.

Сніданок із яєць
Сніданок із яєць

Заготовки викладаємо на деко з пергаментним папером. Його потрібно трохи змастити соняшниковою олією. Кожну заготовку придавлюємо, щоб вони були в товщину приблизно 1,5 сантиметра.

Далі в них потрібно вирізати середину. Її прибирати не потрібно. Можна викласти поруч на деко або ж зібрати з них ще одну порцію. Змащуємо все це зверху кефіром. У кожен “бублик” потрібно акуратно розбити яйце.

Відправляємо деко в духовку на 25-30 хвилин за температури 220 градусів. У цей час дрібно нарізаємо зелену цибулю. Коли булочки будуть готові, дістаємо їх і посипаємо сіллю та перцем за смаком, потім і зеленою цибулею.

Смачний і швидкий сніданок готовий!

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.