Смачний суп за 30 хвилин без картоплі, але з м’ясом: готую своїм дітям, бо це дуже корисна перша страва

Такий суп гарантовано сподобається дітям, хоча й готується він не так, як ми звикли. Ділимось простим рецептом апетитного частування, яке варто приготувати хоча б раз.

Кожна матуся знає – приготувати суп для дітей не настільки проста задача, як може здаватись спершу. Для того, аби малечі сподобався смак, а процес не був занадто важким для господині, варто постаратись. Втім, вам не потрібно витрачати час на пошуки ідеального рецепта.

Суп, який ми пропонуємо приготувати, дещо відрізняється від того, як його готують зазвичай. Проте, гарантуємо, що таке частування точно сподобається і вам, і вашим дітям, а тому потрібно терміново спробувати подати його до столу.

Кулінари поділились найпростішим рецептом смачного супу, який припаде до смаку навіть дітям
Кулінари поділились найпростішим рецептом смачного супу, який припаде до смаку навіть дітям

Інгредієнти:

  • 300-400 грамів м’яса;
  • 1 цибуля;
  • 2 морквини;
  • 1 стебло селери;
  • 1 чашка макаронів;
  • Сіль і перець на смак;
  • Свіжа зелень для прикраси.

Спосіб приготування:

У великій каструлі розігрійте трохи олії на середньому вогні. Додайте нарізану цибулю і селеру, смажте, помішуючи, доки вони не стануть м’якими та прозорими, це зазвичай займає близько 5 хвилин.

Додайте нарізану морквину та м’ясо в каструлю, продовжуйте смажити, помішуючи, ще 5-7 хвилин або доки м’ясо не покриється золотистою скоринкою з усіх сторін. Після цього додайте чисту воду до каструлі і доведіть її до кипіння. Зменште вогонь і дайте супу покипіти на помірному вогні протягом 20-25 хвилин, або доки м’ясо не приготується, а його консистенція не стане м’якою та ніжною.

Додайте макарони до супу та готуйте ще 10-12 хвилин до повного приготування. Приправте суп на власний смак сіллю і перцем. Подавайте суп у глибоких мисках, прикрасивши свіжою зеленню. Ви також можете подати до супу улюблений салат.

Кулінари поділились найпростішим рецептом смачного супу, який припаде до смаку навіть дітям
Кулінари поділились найпростішим рецептом смачного супу, який припаде до смаку навіть дітям

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.