Так картопляні котлети ви ще не готували, а даремно: це дуже смачно, соковито й ситно. Гарантований рецепт

Звісно, всі ми звикли куштувати тільки класичні картопляні котлети. Втім, хоча б раз варто спробувати приготувати овочеву закуску, яка точно підкорить ваші серця.

Звичні для кожного котлету точно містять у собі фарш, проте не завжди й не кожен має бажання куштувати м’ясо. Для того, аби приготувати дійсно смачну закуску й доповнення до основної страви, необов’язково потрібно використовувати фарш.

Розповідаємо, як з додаванням картоплі та інших овочів ви можете приготувати неймовірно ніжні та такі ситні котлети, що вони точно зможуть замінити у вашому раціоні м’ясні кульки. Такий рецепт сподобається не лише вегетаріанцям.

Кулінари поділились унікальним рецептом, як приготувати смачні овочеві котлети без м'яса
Кулінари поділились унікальним рецептом, як приготувати смачні овочеві котлети без м’яса

Інгредієнти:

  • 4 середні картоплини;
  • 1 цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 морква;
  • 70 грамів капусти;
  • 1/4 чашки хлібних крихт;
  • Сіль і перець на смак;
  • Олія для смаження.

Як приготувати:

Обсмажте цибулю та часник на сковороді до м’якості. Варіть картоплю до готовності, відцідіть воду та перетворіть готову бульбу на пюре. У великій мисці з’єднайте картопляне пюре, обсмажену цибулю та часник, терту на тертці сиру моркву, дрібно нашатковану капусту, хлібні крихти, сіль і перець.

Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти добре поєднались між собою. Сформуйте невеликі котлети з отриманої маси. Розігрійте олію на сковороді на середньому вогні.

Смажте картопляні котлети з усіх сторін, поки вони не стануть золотистими. Після смаження перекладіть котлети на паперові рушники, щоб позбутись від зайвої олії після смаження. Подавайте котлети гарячими, можна зі сметаною або вашим улюбленим соусом.

Кулінари поділились унікальним рецептом, як приготувати смачні овочеві котлети без м'яса
Кулінари поділились унікальним рецептом, як приготувати смачні овочеві котлети без м’яса

Готові котлети можна куштувати й одразу гарячими, а можна почекати, поки вони охолонуть. Така закуска буде однаково апетитною. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.