За столом буде тиша, бо всі їстимуть цей смачний десерт: лінивий торт з “Вушок” і домашнього заварного крему

Приготувати торт, який можна порівняти з професійним, доволі просто. Все, що від вас треба – зробити вдалий домашній заварний крем за легким рецептом.

Надзвичайно ніжний, але водночас не занадто “важкий” для шлунку – ось він, ідеальний домашній торт. Для його приготування вам не потрібно витрачати купу грошей, але гості саме так і подумають, адже на смак він нагадуватиме дорогий десерт із кондитерської.

Розповідаємо про найкращий рецепт, який тільки можна знайти на просторах Інтернету. Такий легкий у виконанні й смачний у результаті він сподобається і зайнятим господиням, і тим, хто не полюбляє проводити час на кухні.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний торт із заварним кремом – вийде, як із кондитерської

Інгредієнти:

  • 500 г печива “Вушки”;
  • 500 мл молока;
  • 4 жовтки;
  • 100 г цукру;
  • 30 г борошна;
  • 1 чайна ложка ваніліну.

Як приготувати:

Почнімо з приготування заварного крему. У каструлю треба налити молоко і поставити на середній вогонь, доки воно не нагріється. Молоко має бути достатньо теплим, але доводити його до кипіння не можна.

У мисці ретельно змішайте жовтки з цукром до однорідності. Додайте борошно та знову змішайте, поки не отримаєте гладку суміш. Поступово додавайте гаряче молоко у суміш з жовтків, постійно помішуючи, щоб уникнути згортання жовтків.

Суміш у каструлі поверніть на вогонь. Продовжуйте варити на середньому вогні, постійно помішуючи, доки крем не загусне. Це зазвичай займає близько 5-7 хвилин. Якщо ви використовуєте ванілін, додайте його до крему зараз і добре перемішайте.

Тепер потрібно зняти каструлю з вогню і дати крему трохи охолонути. Тим часом у красивій скляній формі викладіть перший шар печива. Його покрийте заварним кремом і зверху знову викладіть печиво. Продовжуйте процес, поки не закінчиться печиво та заварний крем. Зверху прикрасьте все тертим шоколадом, свіжими ягодами чи будь-яким іншим улюбленим способом.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний торт із заварним кремом – вийде, як із кондитерської

Смачного!